Epsilon Euskadi vrea locul lui BMW-Sauber in F1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 29.07.2009
Echipa Epsilon Euskadi a anuntat ca este interesata sa concureze in Formula 1 in sezonul 2010, in cazul in care locul ocupat de BMW-sauber va deveni vacant.

Retragerea constructorului german BMW din Formula 1 a atras imediat atentia echipei Epsilon Euskadi, care concureaza in competitia World Series by Renault si care a candidat pentru un loc pe grila de start in sezonul 2010.

Chiar daca cererea echipei a fost respinsa, lucrurile s-ar putea schimba daca BMW-Sauber va inchide complet echipa fara sa o vanda unui alt investitor.

Joan Villadelprat, seful echipei Epsilon Euskadi, a confirmat pentru publicatia Autosport ca este ramane optimist in privinta sanselor ca team-ul sau sa concureze in Formula 1 in sezonul urmator.

"Lucram in continuare la proiectul pentru F1, evident la o rata mult mai mica pentru ca nu avem siguranta ca vom fi pe grila. Ce pot spune este ca oamenii care erau interesati sa ne ajute sunt inca alaturi de noi, ceea ce este incredibil. Si daca oportunitatea va aparea, vom ataca fara niciun dubiu", a declarat el.

BMW a anuntat miercuri ca se retrage din Formula 1 la finalul acestui sezon, in primul rand din cauza rezultatelor dezamagitoare din acest sezon.

Constructorul german nu a decis inca ce va face cu echipa de Formula 1 cu sediul la Hinwil, Elvetia.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru