Eric Boullier ar putea fi noul sef al echipei Renault

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.12.2009
Francezul Eric Boullier va fi noul sef la echipei Renault incepand din sezonul 2010, potrivit unor informatii neoficiale publicate de BBC Sport.

Gerard Lopez, noul proprietar al echipei Renault F1 Team, pare decis sa isi impuna proprii oameni in structura de conducere.

Potrivit publicatiei britanice BBC Sport, omul de afaceri luxemburghez l-a numit pe francezul Eric Boullier in functia de sef al echipei incepand din sezonul 2010. Boullier nu are niciun fel de experienta in Formula 1, iar in prezent ocupa functia de CEO-ul al companiei Gravity Sports Management, in care este implicat direct si Lopez.

Experienta francezului in varsta de numai 36 de ani se rezuma la conducerea echipei DAMS din competitia GP2, iar potentialul sef al team-ului a refuzat sa confirme informatia, mentionand doar ca se afla in negocieri cu Lopez. "Exista ceva discutii, dar cu siguranta avem nevoie si de alte intalniri. Este o posibilitate", s-a rezumat Boullier sa declare pentru BBC Sport.

Dupa demisia lui Flavio Briatore ca urmare a scandalului Crashgate, functia de sef interimar a fost preluata de Bib Bell, insa se anticipeaza ca irlandezul va reveni ca director tehnic de anul viitor.

Sursa citata mentioneaza ca Lopez a facut deja o vizita la fabrica echipei de la Enstone si s-a intalnit personal cu Robert Kubica, care anterior a marturisit ca vrea sa afle mai multe detalii despre noul proprietar inainte de a decide daca ramane la Renault.

Francezii nu au nominalizat inca al doilea pilot al echipei pentru 2010.

Via | BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru