F1 Champ: Câştigătorii etapei a 12-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 01.08.2010
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a 12-a etape din cadrul concursului F1 Champ.

Chiar dacă se anticipa o cursă plictisitoare, Marele Premiu al Ungariei a fost surprinzător de spectaculos, iar strategiile şi erorile echipelor au bulversat situaţia chiar şi la vârf.

Utilizatorii care au mers pe mâna lui Sebastian Vettel au pierdut puncte importante după ce germanul a terminat pe locul trei, în timp ce concurenţii care au mizat pe setea de revanşa a lui Mark Webber au tras lozul câştigător.

Aşa cum se anticipa, Red Bull a fost alegerea ideală în privinţa constructorilor, în timp ce McLaren a obţinut unul dintre cele mai slabe rezultate din acest an.

Pentru a afla echipa ideală în concursul F1 Champ corespunzătoare Marelui Premiu al Spaniei, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul de Formula 1. Echipa ideală va fi expediată în cursul serii de duminică.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii celei de-a 12-a etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 12" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL). Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al etapei a 12-a poate fi vizualizat aici.

Iată lista câştigătorilor celei de-a 12-a etape a concursului F1 CHAMP 2010:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  ferarif1  8185  100 RON si tricou F1 Champ
 2  virgin  8145  Tricou F1 Champ
 3  aldeman  8100  Tricou F1 Champ

 

Conform regulamentului, după primele patru etape, componenţa grupelor valorice din concursul F1 Champ se modifică la finalul fiecărei curse.

Schimbările sunt evidenţiate în panoul de control (necesită logare) al fiecărui user înscris în concursul F1 Champ şi reflectă clasamentul general disponibil pe site-ul oficial al Formulei 1 (clasament piloţi | clasament constructori).

Comentarii (4)

  • ieee
    in sfarsit,dupa atata ghinion,am castigat si eu,prima oara in acest sezon ..

    greu de tot,mult mai greu de castigat sezonul asta..bravo weber !!!

    Felicitari in primul rand automarket pentru concurs !
    Felicitari si celorlalti fericiti castigatori ai acestei etape...

    la mai multe :) !!!
    7 0
  • F1 Champ
    felicitari castigatorilor!
    7 0
  • Felicitari !
    Felicitari castigatorului de etapa si celuilalt premiant !
    A fost o cursa interesanta si plina de suspans.
    Vacanta placuta si ne revedem la Spa !
    7 0
  • Felicitari pentru concurentii F1CHAMP clasati pe podiumul de la Hungaroring !
    Dupa o binemeritata pauza/vacanta, ne vom revedea pentru ultimele curse si pentru lunga "batalie" finala a acestui concurs... !
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru