F1 Champ: Câştigătorii etapei a 16-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 10.10.2010
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a 16-a etape din cadrul concursului F1 Champ.

Chiar dacă în acest sezon fructificase o singură dată cele 7 pole position-uri obţinute, Sebastian Vettel a obţinut o victorie confortabilă în Japonia după o cursă fără greşeală, fiind alegerea perfectă pentru concurenţii F1 Champ.

Totuşi, nici cei care au mizat pe Mark Webber nu au avut de pierdut, întrucât australianul şi-a trecut în cont un bonus de 100 de puncte pentru cel mai rapid tur în cursă, egalându-l astfel pe coechipierul său de la Red Bull. Practic, echipa patronată de Dietrich Mateschitz nu a avut rival la constructori, câştigând detaşat lupta cu Ferrari şi McLaren.

Pentru a afla echipa ideală în concursul F1 Champ corespunzătoare Marelui Premiu al Spaniei, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul de Formula 1. Echipa ideală va fi expediată în cursul serii de duminică.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii celei de-a 16-a etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 16" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL). Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al etapei a 16-a poate fi vizualizat aici.

Iată lista câştigătorilor celei de-a 16-a etape a concursului F1 CHAMP 2010:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  tracto91
 7759  100 RON si tricou F1 Champ
 2  Osiris  7692  Tricou F1 Champ
 3  Brotacel07  7657  Tricou F1 Champ

 

Conform regulamentului, după primele patru etape, componenţa grupelor valorice din concursul F1 Champ se modifică la finalul fiecărei curse.

Schimbările sunt evidenţiate în panoul de control (necesită logare) al fiecărui user înscris în concursul F1 Champ şi reflectă clasamentul general disponibil pe site-ul oficial al Formulei 1 (clasament piloţi | clasament constructori).

Comentarii (14)

  • felicitari
    un loc 14 mama lui de kubica :))
    3 0
  • Felicitari !
    Felicit pe castigatorii etapei de astazi si ii doresc suplimentar lui "crismar" (cu oricare echipa) multa bafta in lupta pentru locul 1 din F1 Champ 2010.
    2 0
  • Castigatori etapa
    Felicitari castigatorilor!O etapa destul de dificila.
    4 0
  • LA REVEDERE F1 CHAMP 2010 !
    Echipele userilor "patronati" de mine ce luptau in prima linie pentru F1CHAMP si anume "papitoy" si "bursuc18", au declarat forfait, nepunctand in cursa si asa s-a sfarsit totul (printr-o ireala eroare bazata pe oboseala acumulata in aceste nopti).
    Astept sa ne reintalnim anul viitor, pentru a ne "duela" in F1 CHAMP 2011.
    6 0
  • bravo
    bine tractor, in sfarsit te alaturi si tu listei castigatorilor :D
    4 0
  • Felicitari
    Felicitari Castigatorilor, cat si organizatorilor acestui joc online. Sper ca si sezonul viitor sa reziste acest joc, eventual cu imbunatatiri fiindca e oarecum restrictiv si greoi din niste puncte de vedere.
    2 0
  • in sfarsit
    Multumesc automarket pentru ca organizati acest concurs !
    4 0
  • Diesel
    Automarket
    Actualul format al jocului este mult peste ce a fost in anii trecuti.Felicitari Automarket!Sper sa-l pastrati si pe viitor.
    4 0
  • Niculae
    Greala aici: "Pentru a afla echipa ideală în concursul F1 Champ corespunzătoare Marelui Premiu al Spaniei"... Spania = Japonia.
    3 1
  • Niculae
    Greseala vroiam sa spun :)
    2 1
  • @hoyad
    Buna prestatia echipelor tale, pacat ca renunti acum la final.Pareai a fi scapat in castigator.
    4 0
  • @hoyad
    Multumesc pentru mesajul de sustinere. Ai patit ca Alina - ally_great - acum vreo doi ani cand a pierdut pentru ca a dormit si nu a facut schimbarile necesare. Chiar nu stiam ca tu esti cu cele doua echipe. Imi pare rau. Meritai sa castigi fiind unul dintre "vechii" participanti la acest concurs. Sa ne auzim cu bine! Multa bafta tuturor in acest final palpitant, la fel de palpitant ca si pe pista.
    5 0
  • @crismar59 & diesel08
    Va multumesc pentru cuvintele sincere de apreciere pe care mi le-ati transmis !
    Intr-adevar este greu sa inteleg ce mi s-a intamplat in acea noapte si mai interesant este faptul ca imi selectasem itemii din calificari in functie de cei pe care-i alesesem pentru cursa (si care erau notati pe hartie, asteptand doar sa fie introdusi/bifati...), dar in final dupa ce am privit aproape adormit calificarile, m-am culcat linistit...si asa cred, ca s-a scris (sau mi-am scris) povestea mea in F1CHAMP 2010.
    Voi continua sa "pilotez la maxim" in aceste ultime 3 etape si poate hazardul va fi de partea mea, iar daca nu va fi, imi voi putea imagina si vizualiza cu ochii mintii unde ar fi fost in clasamentul final echipele mele cu cele 3370/3390 puncte nerealizate in aceasta cursa.
    Sa nu uit...ieri am fost in data de 10.10.10, deci 3x10..., asta asa ca amuzament...
    P.S. Acum mi-am adus aminte si eu de Alina, cand spunea ce i s-a intamplat...si uite asa suntem acum doi la numar (oricum cred ca doar o data in viata se poate intampla asa ceva !)... :)
    2 0
  • Hoyad & Crismar
    Intr-adevar, sistemul de acum 2 ani nu ne-a permis sa facem schimbari intre sesiunile de antrenamente si calificari in cursele matinale. Ramasesem in China cu pilotul selectat de vineri (tot din cauza oboselii si a unor ambitii personale) si asa s-a cam dus de rapa campionatul meu, desi am recuperat pe final, si datorita greselilor celor din fata. Dar era tardiv...Dar iti doresc concentrare maxima si o lupta roata la roata cu crismar. Multa bafta amandorura!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru