F1 Champ: Câştigatorii etapei a 19-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 14.11.2010
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a 19-a etape din cadrul concursului F1 Champ.

Ultima etapă a sezonului a fost, inevitabil, plină de suspans, datorită acerbei lupte pentru titlul mondial dintre Fernando Alonso, Mark Webber, Sebastian Vettel şi Lewis Hamilton.

Contrar tuturor aşteptărilor, Alonso nu a reuşit să-şi adjudece titlul, însă Vettel şi-a recomansat utilizatorii care au crezut în el cu 1000 de puncte pentru victorie. Acelaşi punctaj l-au obţinut şi cei care au mizat pe Lewis Hamilton, întrucât britanicul a terminat pe locul 2 şi a obţinut pole position-ul.

Pentru prima oară în acest sezon, primii doi clasaţi au terminat cu acelaşi număr de puncte. Conform articolului 8.4 din Regulamentul F1 Champ, departajarea s-a făcut în funcţie de momentul în care concurenţii au efectuat ultima modificare în echipe, astfel:

8.4 În cazul în care vor exista mai mulţi useri cu acelaşi punctaj, departajarea lor se va face în funcţie de momentul în care utilizatorii au efectuat ultima schimbare în cadrul grupelor. Într-o astfel de situaţie, userul care a efectuat mai devreme ultima schimbare în cadrul grupelor va avea prioritate în faţa celorlalţi useri.

În cazul în care utilizatorii nu pot fi departajaţi nici după acest criteriu, ordinea finală va fi stabilită prin tragere la sorţi.

Pentru a afla echipa ideală în concursul F1 Champ corespunzătoare Marelui Premiu al Brazilia, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul de Formula 1. Echipa ideală va fi expediată în cursul serii de duminică.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Câştigătorii celei de-a 19-a etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 19" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL). Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al etapei a 19-a poate fi vizualizat aici.

Iată lista câştigătorilor celei de-a 19-a etape a concursului F1 CHAMP 2010:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  tataie30
 7452  100 RON si tricou F1 Champ
 2  crismar56  7452  Tricou F1 Champ
 3  pakocska  7394  Tricou F1 Champ


Comentarii (9)

  • Felicitari
    Felicitari castigatorilor de etapa si a celui de la general.Ne vedem la anul.Sper ca formatul concursului sa nu sufere modificari semnificative.
    3 1
  • Felicitari!
    tuturor castigatorilor etapei si marelui castigator. A fost un sezon complicat si palpitant. Asa cum am aflat un campion mondial relativ in mod surprinzator, la fel se intampla in F1 Champ. A fost greu sa se mentina si sa recupereze diferenta destul de mare de puncte, el e Vettel al nostru :)
    4 0
  • Glock
    Felicitari castigatorului clasamentului final F1Champ. T. Glock mi-a "mancat" locul 1, dar asta este regula jocului. Numai bine tuturor celor ce participa la acest concurs. Sa auzim de bine!
    5 0
  • @crismar59
    Imi pare rau pentru tine, il felicit pe alonso_x, dar sa nu uitam ca Glock a mai ruinat acum 2 ani si pe Massa in ultimul tur...
    Ne revedem in anul 2011 !
    2 0
  • salutare
    de cnd joc eu acest joc(de 2 editii),formatul din acest an mi se pare cel mai frumos si incitant,pentru ca te face s gandesti,nu doar sa stai si sa vanezi stirle dintre curse!!!Poate ca ar trebui sa puneti si un search(pentru echipa)pentru etapa,ca deseori imi vine greu sa imi localizez echipa.Altfel este super jocul!!
    @crismar
    si mie imi pare rau ca n-ai castigat,mai ales dupa cat te-ai agitat in weekendul din Koreea!
    2 0
  • @mad79
    Multumesc pentru mesaj dar nu inteleg in ce sens m-am "agitat" in "week-end-ul din Koreea".
    Sa auzim de bine!
    2 0
  • Formula 1
    Vom avea o competitie mai puternica anul viitor, dar sper sa se modifice si premierea de etapa si chiar cea finala (sa se revina la excursia de 2 locuri in Turcia).
    Respect pentru castigatori de etapa si de final !
    2 0
  • Marele Premiu F1 Champ
    Sincer, eu as vrea ca Marele Premiu sa fie o excursie la MP din Korea :) Ca sa lupt in continuare cum am facut-o in anul meu de gratie 2008 :) ne revedem la anul, unde sunt sigura ca ne vom reintalni in clasamente, cu premii si surprizele care au consacrat acest concurs. O iarna placuta tuturor!
    3 0
  • wow
    Dupa 4 ani am castigat o etapa:)
    Felicitari tuturor!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru