F1 CHAMP: Castigatorii etapei a treia

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 04.04.2010
Va prezentam lista castigatorilor din cadrul celei de-a treia etape a concursului F1 Champ.

Chiar daca nu a plouat deloc in timpul cursei, Marele Premiu al Malaeziei a avut un grad de previzibilitate destul de scazut, mai ales ca pilotii echipelor McLaren si Ferrari au plecat din spatele plutonului.

De altfel, acest lucru a garantat spectacolul de pe circuit in ultima jumatate a cursei, in conditiile in care Sebastian Vettel si Mark Webber au dominat autoritar evenimentul in fata lui Nico Rosberg.

Daca Vettel si Webber au obtinut cate 1000 de puncte in concursul F1 Champ, Toro Rosso a reprezentat surpriza pentru constructori. Micuta echipa italiana a obtinut 420 de puncte, fiind pe locul 3 intr-un astfel de clasament in spatele celor de la Red Bull (1000 puncte) si McLaren (480 puncte).

ANUNT FOARTE IMPORTANT: Castigatorii celei de-a treia etape a concursului F1 CHAMP trebuie sa confirme premiul obtinut in termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro. Mailul trebuie sa aiba subiectul "Castigator F1 Champ - Etapa 3" si sa contina urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa (inclusiv codul postal), numarul de telefon, precum si marimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL).

Castigatorii care nu isi revendica premiul in termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul sa intre in posesia acestuia.

Clasamentul complet al etapei a treia poate fi vizualizat aici.

Iata lista castigatorilor celei de-a treia etape a concursului F1 CHAMP 2010:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  max2maximuss  7628  100 RON si tricou F1 Champ
 2  petnokia  7590  Tricou F1 Champ
 3  jonny06  7587  Tricou F1 Champ

 

Comentarii (11)

  • @admin
    Felicitari castigatorilor!
    De ce nu mai publicati si o lista cu punctele acordate la sfarsitul cursei asa cum era anul trecut. Ne-ar fi de mare ajutor. Asa e mai greu de stabilit cate puncte a luat fiecare pilot. Trebuie sa vezi locul pe care a terminat apoi sa intri si sa vezi cate puncte a luat. Ca sugestie, si cred ca sunt in asentimentul multor participanti la joc, editati si un tabel cu punctele acordate cu ocazia fiecarui eveniment, unde sa regasin toti pilotii si toate echipele. Multumesc anticipat.
    7 1
  • NeoGalaxy
    Nu este nimic complicat si poti sa verifici fiecare cate puncte a luat. Oricum stii ce piloti ai folosit, dai pe detalii si iti arata fiecare ce a castigat. Simplu, eficient si foarte bine. Nu conteaza ce pilot a luat mai mult, daca oricum nu il aveai in echipa, nu conteaza cine ce puncte ia dar el are o alta echipa.
    Ex: asa arata la mine:


    Malaezia: Cursa
    Duminica, 04.04 - 13:00
    +3050p
    Vezi detalii
    Sebastian Vettel: Locul 1 +1000p
    Adrian Sutil: Locul 5 +600p
    Felipe Massa: Locul 7 +480p
    Sebastien Buemi: Locul 11 +400p
    Timo Glock: Locul 23 -100p
    Scuderia Ferrari +420p
    Force India F1 +250p

    Mie mi se pare foarte foarte clar si simplu.
    3 2
  • felicitari, asta iara n-a fost weekendul meu :(
    doar calificarile au adus ceva puncte, la cursa am avut Vettel, Alonso, Liuzzi, Petrov la echipe Ferrari si Force India
    dar mai e lung sezonul si o sa am si eu noroc, cel putin asa sper
    6 0
  • premii
    premiile sunt in continuare foarte mici...dizgratios !

    se mai maresc premiile sezonul asta o data ????
    2 3
  • @neoGalaxy
    Tu mereu esti Gica Contra. Nu ai inteles ce vreau eu!!!!! Cate puncte a luat Toro Rosso?? Trebuie sa ma uit pe ce loc a terminat fiecare pilot, sa adun si sa impart la 2. Asa stiam direct si poti face o analiza mai corecta si a urmarii fiecare etapa in parte si a face o strategie mai eficienta. AI INTELES?
    Si pilotii care nu ii am in echipa trebuie sa vad pe ce loc a terminat, sa ma uit in tabel si sa stabilesc cate puncte a luat? Nu e mai comod sa gasesc aici stririle? Paste fericit tuturor!
    2 2
  • salutare
    referitor la premii!
    voi chiar atat de nehaliti sunteti,incat participati la concurs doar pentru premii!SA VA FIE RUSINE DACA ASA E!!
    1 5
  • bravo!
    Bravos castigatorilor! Chiar mi se pare dificil de castigat o etapa. Suntem la a treia etapa si dureaza pana se formeaza niste "reflexe".
    2 4
  • NeoGalaxy
    @Crismar56: Esti cam nervos. Strategia nu se face in functie de puncte ci de sansele pe care crezi tu ca le au pilotii. Iar daca aveai o strategie eficienta nu erai asa de stresat de cate puncte ia Toro Rosso. Aveai Toro Rosso in echipa? Daca da stiai cate puncte au luat, daca nu o aveai, nu credeai ca vor intra in puncte. Presupun ca stii sa citesti printre randuri. Cat despre Gica Contra, cine este si care este, parerea mea, pastreaza-ti parerea pentru tine. Idea cu impartitul la 2 este comica, dar uiti ca se pot scade si puncte din cauza abandonurilor :)
    3 2
  • Malaesya
    Am avut un wekend perfect am urcat la general nici nu ma gandeam la Ham sa urce asa mult!! Super VETTEL & WEBBER mers ces'
    0 1
  • @neoGalaxy
    Daca da stiai cate puncte au luat, daca nu o aveai, nu credeai ca vor intra in puncte." Asta spui tu in raspunsul pe care l-ai postat pentru mine. Sa imi traduci ce ai vrut sa spui in aceasta fraza academica. Daca eram asa stresat si nu aveam strategii nu cred ca reuseam sa castig odata acest concurs!!! Tu, ma repet, esti si ramai Gica Contra. Probabil ca nu ti-a dat inca nicio masea de minte. Sa auzim de bine! P.S. Sunt sigur ca acel tabel final cu punctele acordate tuturor pilotilor si echipelor il doresc mai multi participanti la acest concurs. Astept alte reactii pro si contra acestei idei. Multumesc anticipat!
    0 0
  • Malaezia
    felicitari castigatorilor! A fost o cursa cu o startegie cruciala.

    @Crismar Incerci sa te lupti, hai sa zicem cu morile de vant. Am fost odata pe drumul asta si m-am oprit :D Intelegi tu ce vreau sa spun. Nu ma deranjeaza grafica actuala, dar da , uite, pe mine de ex m-ar interesa cate puncte a luat McLaren pt ca eu am schimbat inainte de start.., doar asa ca sa vad unde as fi fost. Ok, pare putin deplasat sa incepi sa faci calcule si presupuneri ce s-ar fi intamplat daca...dar poate ajuta in strategiile din urmatoarele curse.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru