F1 CHAMP: Programul schimbarilor in weekendul Shanghai

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.04.2009
Va prezentam programul schimbarilor in concursul F1 CHAMP valabile pentru Marele Premiu al Chinei din acest weekend.

Cursa de duminica programata pe circuitul de la Shanghai promite sa fie una extrem de interesanta, mai ales dupa ce FIA a declarat drept legale deflectoarele utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.

Pe langa deja clasica intrebare referitoare la posibilitatea unora dintre echipe de a ameninta suprematia Brawn GP, un alt punct de reper va fi reprezentat de performantele pe care le vor obtine Ferrari si McLaren. Protagonistele anului trecut au debutat cu stangul in noul sezon, insa ambele team-uri isi pun sperante ca vor reusi sa revina pe parcursul acestui sezon la forma care le-a consacrat.

Pana atunci, userii F1 CHAMP vor avea misiunea de a alege cei mai buni itemi pentru acest weekend, in care programul schimbarilor este cel caracteristic pentru un Mare Premiu desfasurat in Asia.

Iata programul complet al schimbarilor din acest weekend:

   Vineri, 17 aprilie 2009  Evenimente
 00:00 - 04:59  Se pot face schimbari  
 05:00 - 11:30
 NU se pot face schimbari
 Antrenamente 1 si Antrenamente 2
 11:30 - 23:59
 Se pot face schimbari
 

 

   Sambata, 18 aprilie 2009
 Evenimente
 00:00 - 05:59  Se pot face schimbari  
 06:00 - 11:00
 NU se pot face schimbari
 Antrenamente 3 si Calificari
 11:00 - 23:59
 Se pot face schimbari
 

 

   Duminica, 19 aprilie 2009  Eveniment
 00:00 - 09:59  Se pot face schimbari  
 10:00 - 15:00
 NU se pot face schimbari  Cursa
 15:00 - ...
 Se pot face schimbari
 

 

Comentarii (18)

  • deflectoare
    daca reanult isi va monta pt. shangay acest deflector cred ca ii vor bate pe brawngp
    0 0
  • Parerea mea
    Nu vor conta ceilalti tot Brawn gp cor face legea si toyota.si williams....
    0 0
  • Schimbari
    2 in 1 - la pachet promotional, oferta speciala cum numai pe Automarket intalnesti :D Bafta tuturor participantilor F1 Champ (in special si mai ales mie) si distractie maxima pt ceilalti ;)
    0 0
  • firicel zice
    Eu dorm :)) Echipa mea isi face treaba,allyl ti-ai cam iesit din mana da sper sa iti revii ma astept si la o victorie toota sau wiliams podium..ceilalti nu prea stiu sa foloseasca noul difuzor ..in china ..pana prind jmecheria Brawn ia juma de puncte.E legal sa imbunatazesti .nu sa stagnezi inventiile misca lumea nu conservatorismul.
    Bafta mie si ,, tutulor''!!!!...Sa aprindem lampioanele inca sunt la Marele zid Chinezesc:))..A zis un chinez ca poate ploua..am umbrela si cisme.Sa aduca cineva pasti si oua
    0 0
  • @Bruno_Senna
    Nu mi-am iesit din mana, am lucrat din greu la difuzor :))) si ai sa vezi, cand va reveni Kimi voi fi de neoprit :P Sleep well =))=))
    0 0
  • ally great
    pe kimi nu il trezeste dekt mirosul de vodka si kum zicea k s-a lasat de alcool e cam greu sa se trezeasca
    0 0
  • @mclaren-mercedes
    Nu stiu ce ai inteles tu din ceea ce am scris , de fapt nici nu ma intereseaza! Nici nu ma mir...dupa felul in care scrii, cred ca ai invatat limba romana la o caterinca. A reveni = (cf DEX) a se intoarce la forma initiala (competitiva in cazul lui Kimi) , iar ceea ce ai vrut tu (probabil) sa exprimi e o rautate. NU am inteles si nu o pricep NICIODATA de ce va legati (toti) de viata privata a lui Kimi de parca el ar fi cel care va da de mancare. Over!
    0 0
  • @ally_great
    Lasa-l....:-j Nu se merita sa te enervezi.Toti il fac pe Kimi betiv,ratat si alte cele dar nu se gandesc la faptul ca un "betiv" asa cum spun ei,nu ar putea conduce un bolid de F1 si mai ales asa cum o face stimabilul KIMI RAIKKONEN.Nu se gandesc nici la faptul k Kimi are viata lui privata si timpul lui liber cand poate face ce are chef;cand e cu echipa e cu echipa,cand e cu prietenii e cu prietenii si se distreaza,E TANAR!!! ps: sa-mi spuneti voi astia care il atacati pe Kimi,care pilot nu bea o bere/vodka/etc in timpul liber,sau care pilot nu petrece cu prietenii.Si uite cum am pierdut eu 1 minut din viata incercand sa recuperez niste cauze pierdute :-j
    0 0
  • "Blestemul" China
    continua pentru mine! Dupa ce anul trecut am pierdut campionatul pe mana mea pentru ca nu m-am trezit la timp sambata, anul asta , desi m-am trezit :))))) intampin probleme de logare. De peste 20 minute incerc sa ACCESEZ Automarket si apoi sa schimb itemii. Nu stiu daca sunt singura cu "probleme", dar e cam incomod..
    0 0
  • ally_great
    nu e blestem!. e cadou automarket :D. nimeni nu s-a putut loga. iar au avut probleme.
    0 0
  • Dani ...
    te rog sterge balba, ca altfel e "on the double" si, sincer, prefer "on the rocks" :P
    0 0
  • @ally_great, @michelle_b
    Puteti va rog sa detaliati problema? Nu v-ati putut loga pe contul de Automarket sau v-ati logat, dar nu ati putut efectua schimbari? Si daca ati primit vreun mesaj de eroare, care a fost acela? Thanks.
    0 0
  • Dani ...
    eu m-am putut loga [dupa vreo 10 minute de asteptare si refresh] dar daca voiai sa schimbi nu aparea decit fereastra. fara nume, fara optiuni, nimic]. apoi s-a blocat site-ul, nu schimbarile !, si nu m-am mai putut loga deloc, decit la ora la care am scris. si atunci a mers greu, vezi ca primul mesaj inca nu a aparut, si am trimis al doilea. au aparut apoi deodata, mai tirziu. te rog [din nou] sa stergi mesajul dublu. multumesc
    0 0
  • Dani ...
    ps. nici drako nu a avut acces la echipa. asta era de fapt problema. nu aveam acces la echipa. numai ca el nu a mai scris :P
    0 0
  • Dani ...
    si ca sa nu avem povesti sf de genul ca suntem blonde sau eram adormite, totul s-a intimplat inainte de 5, pe la 4.40 [iar asta se poate vedea foarte clar din scriptul logo-urilor de pe server :D]
    0 0
  • schimbari
    Nu am putut accesa pagina cu echipa mea, nu aparea vreun mesaj, pagina pur si simplu nu se incarca. Se incarca partea de sus a paginii, cea rosie (sa-i zicem antet) dupa care asteptai mult si bine. Degeaba dadeam refresh ca era la fel.
    0 0
  • @all
    Multumesc pentru explicatii. Cel mai probabil a fost o eroare la afisarea bannerului de sub header, motiv pentru care nici restul paginii nu s-a mai incarcat.
    0 0
  • @admin
    cotele pariurilor vor ramane neschimbate pana inainte de cursa? (merci)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru