F1: Ferrari prezintă monopostul din 2022

de Alexandru Monenciu
Joi, 17.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Scuderia de la Maranello a lansat noul monopost, de specificație 2022, în cadrul unui eveniment online. Carlos Sainz și Charles Leclerc vor concura și anul acesta pentru Ferrari.

În urmă cu doi ani, Ferrari a avut cel mai slab sezon din ultimii 40 de ani, însă Scuderia de la Maranello și-a revenit destul de bine în 2021. Italienii au încheiat sezonul pe locul trei, în clasamentul pe echipe, iar Carlos Sainz și Charles Leclerc au terminat pe 5, respectiv pe 7, la piloți.

Pentru 2022, Ferrari speră la performanțe și mai bune, iar noul monopost F1-75 ar trebui să îi ajute pe Sainz și Leclerc să lupte cu echipele de top.

Scuderia de la Maranello este a șaptea echipă din Marele Circ care dezvăluie monopostul de specificație 2022. Mercedes-AMG F1 și francezii de la Alpine urmează să îl dezvăluie în zilele următoare.

Înaintea primei etape din noul sezon, echipele vor participa la două sesiuni de teste în pre-sezon. Prima va fi găzduită de circuitul Barcelona - Catalunya, iar cea de-a doua de circuitul Sakhir din Bahrain.

via Formula 1

Comentarii (10)

  • Costel
    Binotto in proximitatea mirificei creatii F1-75, momente la fel de intense precum cele oferite de Mastroianni & Anita Ekberg in Fontana di Trevi.....

    ...... pentru cine manifesta indoieli, iata si dovada:

    https://youtu.be/eCEXpukJTIs?t=114
    3 8
  • Nici imaginea acestui monopost nu-mi place, cu toate că sunt fan Ferrari, dar aș spune că prezintă într-adevăr un aspect fioros/agresiv și e mult diferită față de celelalte. Nu știu cum vor fi și performanțele... Sper ca declarațiile lor optimiste încă de anul trecut să fie adevărate și nu simple vorbe-n vânt!
    5 3
  • @Costel
    Iar tu, copile, în dialoguri despre Vettel, mai rău ca un Freddy Mercury în videoclipul "I whan to beake free". ;)
    "Curăță-ți degetul înainte să arăți cu el spre altul!"
    1 4
  • Mircea Badea
    e prea mare. sa faca F1 eco, pt 1 persoana, genul Smart.
    2 3
  • Mircea Badea
    e prea mare. sa faca F1 eco, pt 1 persoana, genul Smart.
    2 1
  • https://www.youtube.com/watch?v=FDuHbuROHTU
    4 2
  • Din punct de vedere estetic, masinile din sezonul 2022 sunt cele mai frumoase masini de Formula 1, ever.
    Cea mai frumoasă este Aston Martin care are o combinație de culori superbă, o linie foarte fluidă. Duzele alea de evacuare, care seamănă cu branhiile de rechin, intregesc aspectul fluid.

    https://www.formula1.com/en/latest/article.breaking-aston-martin-reveal-2022-car-with-revised-livery.34DZACb63lmdQdguSdl8YF.html
    3 4
  • Costel
    @ignis,
    AMR22 pare un Unimog daca indraznim sa-l comparam cu zveltetea lui F1-75, noul monopost Ferrari este o minunatie, si, definitoriu pentru realizarea celor din Maranello, F1-75 imi lasa impresia ca-i intr-o armonie perfecta cu pista de concurs inca de la primii metri parcursi.....
    (dintre toate monoposturile care-au participat la shakedown).....

    https://youtu.be/Kr6NsnfXJIM?t=127
    1 0
  • Interesantă și incitantă aerodinamică ! Rămâne de văzut dacă și cât este de eficientă și mai ales dacă și cât de reușit este superfast-ul despre care bat darabana de mai mult de-un an ! Pentru că degeaba ești eficient aerodinamic, dacă motorul tău este mai slab cu 20-25 CP decât celelalte !
    3 0
  • Enrico Gualtieri
    https://youtu.be/t2T3f2UN9s4
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru