Felipe Massa a fost externat din spitalul de la Budapesta

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 03.08.2009
Felipe Massa a parasit luni dimineata spitalul din Budapesta, starea sa de sanatate fiind foarte buna dupa accidentul suferit in Marele Premiu al Ungariei.

Asa cum se anticipa inca de saptamana trecuta, Felipe Massa a fost externat in aceasta dimineata din spitalul AEK din Budapesta, acolo unde a petrecut mai bine de o saptamana ca urmare a accidentului suferit in Marele Premiu al Ungariei.

Pilotul Scuderiei Ferrari a parasit spitalul la bordul unui avion privat, care va ateriza la Sao Paulo dupa o scurta escala la Dakar (Senegal). Massa este acompaniat in calatorie de sotia sa Rafaela si de medicul sau personal, Dino Altman.

Pilotul va efectua cateva analize medicale de rutina si la un spital din Brazilia, insa nu va mai fi internat, potrivit informatiilor furnizate anterior de tatal sau.

Felipe Massa a suferit pe 25 iulie un grav accident in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei, dupa ce o piesa metalica apartinand monopostului lui Rubens Barrichello l-a lovit puternic in casca. Massa a fost operat de urgenta dupa ce a suferit o fractura craniana, insa starea sa de sanatate s-a imbunatatit constant pe parcursul saptamanii trecute.

Pana cand va putea reveni pe circuit, brazilianul va fi inlocuit de septuplul campion mondial Michael Schumacher, care revine astfel in Formula 1 dupa trei ani de absenta.

Urmatoarea cursa de Formula 1 va avea loc pe 23 august pe circuitul de la Valencia si va conta pentru Marele Premiu al Europei.

F1 CHAMP: Intrucat a fost externat din spital si starea sa de sanatate este buna, Felipe Massa va fi punctat in cadrul concursului F1 CHAMP incepand de la urmatoarea stire in care va fi implicat.

Via | AFP

Comentarii (3)

  • Oare ?
    Ma intreb... chiar o fi parasit spitalul ... la bordul unui avion privat , asa cum scrie in articol ?
    Super-tare spitalul asta...
    0 0
  • @stroakle
    A fost transportat cu ambulanta la aeroport, acolo unde il astepta un avion :)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Felipe
    Eu sper ca daca tot a vazut moartea cu ochii sa fie ceva mai rapid dupa acest accident. Practic cam toti pilotii care au vazut moartea cu ochii au devenit mai rapid. Mika, Schumi si Lauda sunt cele 3 exemple foarte convingatoare. Sa speram ca si Felipe a depasit un obstacol si acum putea potentialul lui adevarat. Multa bafta si mai ales, multa sanatate!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru