Ferrari a efectuat un test aerodinamic în Spania

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.06.2012
Ferrari a efectat miercuri un test aerodinamic în linie dreaptă pe circuitul Idiada din Spania.

Ferrari a participat miercuri la o sesiune de teste în linie dreaptă pe circuitul Idiada din Spania, iar la volanul monopostului F2012 s-a aflat pilotul de rezervă Marc Gene.

Spaniolul a evaluat o serie de îmbunatăţiri aerodinamice pentru monopostul Scuderiei în perspectiva ultimelor trei curse premergătoare vacanţei de vară din Formula 1.

Conform regulamentului sportiv, fiecare echipă are dreptul de a efectua opt zile de teste în linie dreaptă în scop aerodinamic, pe un circuit care nu face parte din calendarul Formulei 1, dar care este aprobat în prealabil de FIA.

De altfel, Ferrari nu este singura echipă care testează pe parcursul acestei săptămâni. Force India a anunţat că efectuează joi un test similar pe aeroportul Cotswold din localitatea britanică Gloucestershire. La volanul monopostului a urcat americanul Conor Daly, unul dintre rivalii românului Robert Vişoiu în sezonul 2012 al competiţiei GP3.

Via | GPUpdate | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru