Ferrari a efectuat un test aerodinamic la Vairano

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.05.2011
Ferrari a efectuat săptămâna trecută un test aerodinamic în linie dreaptă pe circuitul de la Vairano care indică progrese semnificative ale monopostului.

Scuderia Ferrari a anunţat marţi prin vocea designerului şef Nicolas Tombazis că a remediat o parte din defecţiunile monopostului 150 Italia, după ce echipa identificat anterior rezultate contradictorii intre datele din tunelul de vânt şi cele de pe circuit.

Informaţiile sunt confirmate şi de publicaţia Auto Motor und Sport, care a dezvăluit că Ferrari a testat un update major pentru Marele Premiu al Turciei în cadrul unui test aerodinamic pe linie dreaptă care a avut loc joi pe circuitul de la Vairano. Pilotul de teste Jules Bianchi a evaluat o nouă aripă fată, o nouă aripă spate şi un nou sistem de frânare care, potrivit sursei citate, "reflectă pe circuit ceea ce a promis fabrica".

În plus, presa internaţională speculează că Ferrari a utilizat tunelul de vânt al constructorul japonez Toyota din localitatea germană Koln pentru a remedia aceste defecţiuni, înainte de a efectua o recalibrare a facilitaţii proprii de la Maranello.

Ferrari mizează pe update-uri suplimentare la podea şi sistemul de evacuare pentru cursele de la Barcelona şi Monaco, în speranţa că va fi capabilă să lupte pentru victorii cu rivalii de la Red Bull Racing şi McLaren. În primele trei etape ale anului, Ferrari nu a reuşit să termine nicio cursă pe podium.

Via | Motorsport

Comentarii (7)

  • janick
    ..."va fi capabilă să lupte pentru victorii"...
    ..."cu rivalii de la Red Bull Racing şi McLaren"si altii care totusi nu-s de neglijat! Ferrari mai are un cuvant (greu) de spus; nu din doze a crescut! A venit vremea victoriilor!!
    55 79
  • Pana la urma, vor intra si inginerii la pareri. Update-uri peste update-uri, si Massa departe, Alonso in urma lui.
    83 57
  • Anul trecut povestitorii care aveau pe vremea aia alt id dadeau Ferrari terminata, cu motoarele in flacari pana la final de campionat. Acum vad ca e alt postac antiferrari care ne amuza copios..desigur, pilotul cu care tine se da cu tractorasele si vremurile sunt grele..sigur ca da, de conjunctura e bun red bull doar conduc...sa vedem cat.
    51 85
  • @NGN Ai dreptate
    Indivizii sub acoperire incearca sa faca legea pe acest blog. Ii scoate din minti "legenda Ferrari"...
    48 83
  • Ntz. Doar se amuza pe seama sentimentelor inaltatoare ale unor postaci. Postaci cu trairi intense si reactii disproportionate situatiei. "Legenda" e in plan secundar, doar ofera materialul, prin rezultatele modeste. Tot indarat!
    78 48
  • Raikkonen
    ngk
    Ma alaturi tie, daca nu erai trebuiai inventat. Prea e liniste pe-aici, asa ca da-i bataie, ai timp berechet. Eu iti citesc postarile geniale cu umilinta si indatorare.
    48 81
  • Raikkonen
    umilinta si indatorarea ma face sa reactionez ca la usa cortului de atatea ori. Cine il iubeste pe Alonso din toata fiinta ma intelege ...
    75 40

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru