Ferrari a incheiat testele de la Mugello

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.01.2009
Ferrari a incheiat joi testele private de pe circuitul de casa de la Mugello, Massa reusind sa culeaga informatii pretioase despre noul monopost F60.

In ultima zi de teste din Italia, Felipe Massa a preluat controlul volanului de la Kimi Raikkonen si a parcurs 103 tururi, cel mai bun timp al sau fiind 1:23.981.

De data aceasta, vremea a fost de partea Scuderiei, iar pilotul brazilian a fost multumit de modul in care a decurs ziua de teste.

"Sunt multumit de modul in care au trecut ultimele zile. In sfarsit, astazi am fost capabili sa testam pe tot parcursul zilei", a declarat Massa la finalul zilei. "Primele impresii sunt pozitive, chiar daca este prea devreme sa spun la ce nivel suntem, partial pentru ca nu avem competitori aici cu care sa ne comparam. Totusi, daca mi se cere un verdict dupa acest test, l-as nota cu 8 pentru fiabilitate, avand in vedere ca am acoperit peste 1500 de kilometri".

"Este adevarat ca o mare parte din distanta a fost pe pista umeda, dar avand in vedere conditiile experimentate la Algarve cred ca decizia de a ne muta la Mugello a fost una potrivita."

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru