Ferrari a introdus noi componente pentru suspensia faţă a monopostului lui Raikkonen

de Daniel Popescu
Vineri, 04.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen va beneficia în Bahrain de un monopost Ferrari cu noi componente pentru suspensia faţă, introduse cu scopul de a remedia problemele de adaptare ale finlandezului.

Esential 6 puncte a obtinut Kimi Raikkonen in primele doua curse ale sezonului
24 de puncte a castigat Fernando Alonso in acelasi interval de timp
Kimi Raikkonen a fost afectat în debutul noului sezon de o serie de probleme de adaptare la noul monopost al Scuderiei Ferrari, în special în privinţa manevrabilităţii părţii frontale.

Inginerii Scuderiei Ferrari au lucrat în ultima săptămână la o soluţie şi au introdus pe monopostul finlandezului noi componente pentru suspensia faţă. Raikkonen anticipează însă că va mai dura ceva timp până când aceste probleme vor fi remediate în întregime.

"Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţim în toate privinţele, dar avem oamenii necesari şi toate instrumentele necesare pentru a le remedia. Dar astfel de lucruri nu sunt uşor de remediat şi sunt sigur că va fi nevoie de timp. Sper să obţinem rezultate mai bine aici dacă putem începe într-o manieră similară cu cea de la precedenta cursă, dar fără problemele pe care le-am avut în timpul cursei", a declarat el în paddock-ul circuitului din Bahrain.

Urmareste Automarket
În ciuda numeroaselor probleme şi a celor numai şase puncte acumulate în două curse, Raikkonen rămâne optimist în privinţa şanselor sale la titlul mondial, întrucât anticipează că Ferrari este capabilă să recupereze rapid terenul pierdut.

"Cei de la Mercedes au fost puternici în teste şi în primele două curse, dar sunt sigur că vom câştiga mult.

Sunt foarte departe din punct de vedere al punctelor, dar asta se poate schimba datorită noilor reguli. Şi, cu numai două curse parcurse, facem tot ce putem. Încercam să îmbunătăţim, dar nu este uşor să-i prindem din urmă. Dar nu ne dăm bătuţi. Ştim unde trebuie să îmbunătăţim şi sunt sigur că vom ajunge acolo", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • povesti..inca un an pierdut..:(
    6 1
  • l-au transformat deja pe raikko in pilotul de teste din timpul curselor?
    5 7
  • @gibon
    Daca tu crezi ca Rai e pilot de teste la Ferrari si are un asemenea caracter inseamna ca nu stii nimic despre el. Echipa face ce nu face echipa redfools pt Riciardo. Il ajuta sa se adapteze.
    11 1
  • @gibon
    cu mentiunea ca Riciardo e "prea adaptat" este "ajutat" sa se dezadapteze putin...
    14 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru