Ferrari a lansat un nou circuit în cadrul simulatorului virtual de F1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.10.2010
Ferrari a adăugat circuitul de la Mugello în cadrul simulatorului său virtual de Formula 1 lansat în luna septembrie.

Ferrari a lansat luna trecută un simulator virtual de Formula 1, prin intermediul căruia fanii Scuderiei îşi pot demonstra abilităţile pe diverse circuite de Grand Prix. Primul circuit oferit a fost cel de la Fiorano, iar în această săptămână echipa Căluţului Cabrat a lansat oficial şi al doilea circuit de casă, cel de la Mugello.

Pe lângă noul circuit, Ferrari Virtual Academy vine cu câteva îmbunătăţiri privind setările monopostului F10, pentru a diversifica performanţele concurenţilor. Aceştia sunt invitaţi să stabilească un timp mai bun pe circuitul de la Mugello decât cel realizat de Fernando Alonso, care a fost cronometrat cu 1:19.170.

Pentru a putea concura pe noul circuit, fanii Formulei 1 trebuie să descarce software-ul corespunzător de pe site-ul oficial al competiţiei. Varianta completă, care include şi circuitul de la Fiorano, costa 20 de euro, în timp ce upgrade-ul pentru circuitul de la Mugello costa 10 euro.

Următorul circuit lansat în cadrul simulatorului virtual va fi cel de la Nurburgring.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru