Ferrari a modificat din nou sistemul de evacuare

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.01.2009
Potrivit unor informatii neoficiale, Ferrari a modificat sistemul de evacuare pentru ca monopostul F60 sa corespunda regulamentului tehnic pentru sezonul 2009.

Sistemul de evacuare al noului monopost Ferrari F60 a fost a fost aspru criticat de mai multe echipe din Formula 1, printre care Toyota, BMW-Sauber sau McLaren.

Acestea au sustinut ca sistemul de evacuare nu respecta regulamentul tehnic intrucat din 2009 toate "apendicele" aerodinamice au fost interzise.

Totusi, potrivit unor informatii neoficiale, Ferrari a modificat sistemul de evacuare si l-a integrat in cadrul monopostului, astfel incat teava de esapament nu mai este proeminenta. Informatiile nu au fost confirmate oficial, iar Scuderia nu a oferit inca nicio imagine cu noua versiune a sistemului de evacuare.

Aceste informatii sosesc insa la aproximativ o saptamana dupa ce Ferrari testase la Mugello o prima versiune revizuita a monopostului.

Comentarii (2)

  • lol
    bai oamenilor.. eu acu am vazut.. voi astia de la automarket.... voi sunteti cam tupeisti fratilor.... cum va permiteti sa puneti copyright pe pozele din articol? aveti voi fotoreporterul vostru personal care se duce la fata locului si face poze? nu prea cred...... scoateti ma copyrightul de pe poze ca sunteti penibili... ca doar se stie ca si voi le luati din alta parte :))
    0 0
  • @travis_daye
    Toate fotografiile prezente pe sectiunea de Formula 1 a portalului Automarket sunt preluate prin intermediul unui contract incheiat cu LAT Photographic. Conform contractului, Automarket.ro are obligatia de a insera in cadrul fotografiilor watermark-ul LAT Photographic si permisiunea de a insera logo-ul Automarket. Daca ai privi mai atent watermark-ul ai observa ca, pe langa logo-ul Automarket, exista si logo-ul LAT Photographic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru