Ferrari a prezentat motorul pe care îl va utiliza în Formula 1 în 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 20.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a prezentat joi seară la Maranello noul motor pe care îl va utiliza în sezonul 2014 al Formulei 1. Numele de cod al acestuia este 059/3.

Aventura noului tren de rulare tocmai a început.

Ferrari
Comunicat de presa
Ferrari a devenit în această săptămână ultimul constructor din Formula 1 care îşi prezintă motorul cu care va aborda sezonul 2014 al Formulei 1.

Lansarea a avut loc în cadrul unui eveniment de presă de la sediul din Maranello care a precedat petrecerea de Crăciun a Scuderiei. Ferrari a ales ca noul motor să aibă codul 059/3, fără însă să precizeze motivele care au stat la baza acestei decizii. "Aventura noului tren de rulare tocmai a început", a precizat Ferrari într-un comunicat de presă.

Mercedes a fost primul constructor care a dat publicităţii o fotografie cu noul motor pentru sezonul 2014, eveniment care a avut loc în luna ianuarie a acestui an. Ulterior, Renault a prezentat de asemenea motorul pentru 2014 în luna iunie, în cadrul unui eveniment la care a luat parte şi echipa Automarket.

Via Ferrari

Comentarii (16)

  • mai frumos arata mercedes si renault, dar vom vedea,,asta nu e o intrecere pe teme estetice..
    6 7
  • pablo256r
    Cam tarziu si-a facut aparitia.
    Sper ca nu e vre-un semn rau gen "nastere" intirziata
    Cat priveste frumusetea motorului ... pai ioane!
    Ferrari a pus o poza cheala doar cu motorul. Renault si Mercedes nu au prezentat doar motorul. E o mica, mare diferenta!
    5 1
  • GrosJan
    da, motorul Mercedes arata foarte foarte bine. Dar in cele din urma conteaza performanta, fiabilitatea si cat de potrivit este pentru sasiu
    8 0
  • Inca n-am auzit de concursuri de frumusete pentru motoare :)
    9 3
  • @Cyrus
    dar de concursuri de design pentru masini ai auzit?
    4 8
  • si doar motorul arata muult mai estetic la mercedes si da si impresia de calitate. Dealtfel chiar asta este si situatia la masinile de serie ale celor doua marci: mercedes are calitatea fabricatiei a materialelor folosita, fiabilitate, iar ferrari exact pe dos, ei vand doar exclusivitate si nume ca si la performante ii bat multi cam la fiecare categorie de pret
    2 4
  • Lica, motorul de obicei sta ascuns sub capota sau in spatele monopostului, in cazul Formulei 1. Mai mult ma intereseaza performantele lui.
    Design-ul masinii este cu totul altceva, e primul lucru care se vede la masina.
    8 1
  • Oare cand vor ajunge la motorul 0,9 TCE de la Renault ? Mai mare rasul .... Daca pana acum cativa ani F1 era varful de lance al dezvoltarii automobilului , acum a ajuns o mare pacaleala . Asa se intampla acolo unde neavenitii ajung in functii mult prea mari in comparatie cu capul si moralitatea lor ....
    13 0
  • design pentru masini nu se refera numai la caroserie. Design exista pentru fiecare componenta, cat de mica. Si apoi, nu vrei sa ridici capota si sa vezi acolo o prastie de motor ca si aspect
    3 3
  • e clar, iar a facut ferrari o caruta :))
    5 7
  • relufenechiu
    arata ca vechile motoare pentru masini sport; poate ca ferrari a ramas in urma..
    5 0
  • @ciuma, ai dreptate, o caruta sau tractor poate o roaba totul rosu
    3 0
  • mie imi place, tocmai pentru ca arata ca un motor de ferrari de acum 20+ de ani. Performanta si fiabilitate daca sunt, pentru mine e suficient
    3 1
  • Comentarii absolut penibile!Pardon, dambovitene!
    2 5
  • doare fanule rosu @xxz? Lasa ca trece, oricum nu cumperi tu produsele lor (ferrari)
    1 5
  • da' ii bun de motocositoare? Arata promitator, poate ca e, dar nu se stie... Oare poat cosi toata vara cu unu din asta sau imi trebuie tot 5 pe sezon?
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru