Ferrari a semnat un contract cu Jules Bianchi

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.12.2009
Ferrari a anuntat ca a semnat un contract pe termen lung cu Jules Bianchi, campionul competitiei Formula 3 Euroseries, fara sa mentioneze exact rolul francezului in cadrul echipei.

Scuderia Ferrari incearca sa-si asigure viitorul din punct de vedere al pilotilor, iar in acest context a anuntat semnarea unui contract pe termen lung cu tanarul francez Jules Bianchi.

In varsta de numai 20 de ani, Bianchi a cucerit in acest an titlul in Formula 3 Euroseries, una dintre cele mai importante competitii care ofera piloti in GP2.

"Sunt mai mult decat fericit. Este foarte dificil sa explic ce simt, dar este ceva foarte special. Stiu ca acesta este primul pas intr-o calatorie care ar putea deveni foarte frumoasa, dar in acelasi timp sunt constient ca mai este cale lunga pana in Formula 1", a declarat francezul, care este manageriat de Nicolas Todt, fiul presedintelui FIA Jean Todt.

Bianchi participa in aceasta saptamana la testele de la Jerez, iar in cazul in care isi va demonstra calitatile ar putea fi numit pilot de rezerva, chiar daca italienii ii au deja sub contract in acest sens pe Giancarlo Fisichella, Luca Badoer si Marc Gene. Bianchi va concura anul viitor in competitia GP2 pentru echipa ART Grand Prix.

Via | Ferrari

Taguri: Bianchi, Ferrari

Comentarii (1)

  • Felicitari
    e ciudat , mai ales in vedere cine ii este manager ,sa fie inlocuitorul lui massa peste cativa ani ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru