Ferrari admite că are nevoie de îmbunătăţiri

de Daniel Popescu
Joi, 04.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stefano Domenicali a recunoscut că Ferrari trebuie să-şi îmbunătăţească performanţele pentru a putea lupta pentru titlul mondial.

Esential 3 este pozitia ocupata de Ferrari in clasamentul constructorilor dupa primele noua curse
Ferrari a obţinut două victorii în primele cinci curse ale sezonului, însă în ultima perioadă nu a reuşit să se ridice la inaltimele aşteptărilor pentru a putea lupta pentru titlul mondial.

Echipa a admis recent că noile update-uri nu au dat rezultate, iar şeful Stefano Domenicali spune că echipa trebuie să aducă îmbunătăţiri în toate departamentele.

"Trebuie să îmbunătăţim la nivel tehnic, managerial sau al facilitaţilor, în toate zonele. Am responsabilitatea să încerc să îmbunătăţesc situaţia şi să le ofer oamenilor potriviţi delegaţiile potrivite. Sigur că faptul că în doi dintre ultimii trei ani am pierdut titlul în ultima cursă nu ne ajută, pentru ca pjune presiune pe noi. Chiar dacă nu am avut cel mai bun monopost, am fi fost uşuraţi dacă am fi câştigat titlul, dar asta este viaţa", a declarat italianul.

Suntem mai aproape în mix-ul dintre calificări şi cursă, dar în calificări diferenţa este în continuare mare.

Stefano Domenicali
Sef Ferrari
Totuşi, Domenicali a remarcat că Ferrari a reuşit să remedieze cel puţin parţial problemele pe care le-a avut în calificări.

"Suntem mai aproape în mix-ul dintre calificări şi cursă, dar în calificări diferenţa este în continuare mare.

Dar cred că zona de dezvoltare unde nu am fost în top este cea a evacuării. Nu sunt inginer, dar asta este relevant în anumite condiţii ale circuitului, în anumite viraje. Cred că aici rivalii noştri sunt încă mai buni decât noi", a adăugat el.

Via BBC Sport

Comentarii (4)

  • calmant
    iar eu admit ca ar avea toti nevoie de cite 1000km de teste ca sa se alinieze cu Mercedes.... imi pare ca anu asta-s campioni (AMG) si-mi pare rau c-au trisat si au scapat nepedepsiti.
    16 1
  • serjio
    acesta poveste o auzim nici nu mai stiu care an la rind
    10 0
  • dumi_p
    Prietene, a castigat Ferrari vreun titlu de cand a plecat pinguinul atomic si ai venit d-ta? Daca nu, poate asta ar fi schimbarea / imbunatatirea de care are nevoie echipa asta...
    7 1
  • Serios !? Credeam ca doar fanilor l-i se pare ca nu e prea ok cu voi :))) ! Si eu consider ca ati irosit cam 3 ani de Alonso si de ce nu chiar un Massa,care mai putea demonstra ceva.Am asa o strangere de inima ca nici de la anul nu vor scoate ceea ce trebuie,spun asta pentru ca…asta au cam facut in ultimii ani ;) ...deci...ori sunt incompetenti,ori prosti,ori asa e regia?! Dar la prima vedere par prosti incompetenti,aici nu ma refer la piloti,cel putin unul a facut mai mult decat puteau ei visa...dar daca nu ai cel mai bun monopost,cam greu sa ajungi campion,si e bine asa pentru ca nu vrem castigator sau campion de conjunctura.In F1 trebuie sa ai materialul cel mai bun pentru a castiga campionatul!Pilotii sunt toti de elita iar printre ei cativa de exceptie,de asta F1 mai are sare si piper...inca !In fine,personal nu cred ca vor mai recupera “handicapul” cu dezvoltarea,daca o nimereau,aveau rezultate pana acum,dar…nop,cam tarziu ?!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru