Ferrari admite că are nevoie de victorii pentru a lupta pentru titlu

de Daniel Popescu
Luni, 26.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stefano Domenicali a admis că Ferrari are nevoie de victorii pentru a avea şanse să lupte pentru titlurile mondiale cu Sebastian Vettel şi Red Bull Racing.

Esential 46 de puncte are de recuperat Fernando Alonso pentru a-l ajunge din urma pe Sebastian Vettel
Fernando Alonso a ocupat locul doi în Marele Premiu al Belgiei după un start excelent de pe poziţia a noua, însă s-a îndepărtat la 46 de puncte de liderul Sebastian Vettel, care a câştigat cursa.

În contextul în care Red Bull Racing continuă să aibă un monopost performant, Stefano Domenicali, şeful Ferrari, a admis că echipa trebuie să înceapă din nou să câştige curse pentru a avea speranţe să-l ajungă din urmă pe triplul campion mondial.

"Sunt mulţumit, pentru că au existat progrese în dezvoltarea monopostului şi, de asemenea, am luat decizia potrivită de a utiliza anumite update-uri la Spa. Dar asta nu poate fi suficient pentru noi pentru că, dacă vrem să continuăm să ne luptăm pentru titlu, trebuie să continjuam să dezvoltăm monopostul. Este evident un rezultat pozitiv şi întreaga echipă ştie de ce avem nevoie pentru a câştiga", a precizat italianul.

Domenicali a făcut aceste declaraţii în cadrul unui interviu acordat Scuderiei Ferrari după cursă de la Spa, interviu care poate fi urmărit mai jos: 

Comentarii (9)

  • Cica adevaratii tifosi sunt doar acolo ...
    dute la gara!!!
    6 5
  • Ferrari au ratat, pare-se, lupta cu RBR si Vettel in 2013. In teorie ar mai fi sanse dar sunt foarte mici. Totusi nu pot renunta la lupta pentru victorii. Orgoliul si onoarea obliga. La anul vor fi mai puternici.
    8 9
  • hghjde
    Sper ca echipa sa nu I-a titlu inca o data, pentru ca sunt incompetenti in ai pune la dispozitie lui Alonso o masina competitive ca a lui Vettel.
    6 2
  • hghjde
    "ia"
    1 1
  • hghjde
    "competitiva"
    1 1
  • chiar daca sun fan ferrari nu cered ca in urmatori 3 ani vor mai fi la fel ca si in era M S, atunci aveau si pilot dar aveu un personal tehnic de nota 20.
    bafta lor dar cei al cezarului sa i se dea vettel si echipa sa merita pe deplin sa iasa campioni in momentul nde fata pacat ca restu sunt in urma lor.
    bafat ferrari
    8 5
  • In contextul actual formula1 este dominata de echipa RED BULL de vreo patru sezoane ,amintandune de o alta echipa care zdrobea concurenta avand un pilot extraordinar pe nume SCHUMACHER ma refer la echipa FERRARI. Din pacate aceasta dominatie a unei echipe face ca formula1sa devina monotona, chiar daca din cand in cand mai castiga si un alt pilot de la alta echipa [RAIKKONEN,ALONSO,etc].De aceea as dori macar un pilot de calibru langa VETTEL la RED BULL asa cum era o data la MCLAREN HONDA adica PROST vs SENNA. Cat despre FERRARI '' numai de bine acelas discurs ; adica stim ce trebuie sa facem, = nu putem=poate facem in 2014,15,16...... eu unul fiind fan FERRARI mai astept ,cine stie?
    11 5
  • Spui Formula 1 spui Ferrari , Scuderia Ferrari !Daca mergi si intrebi pe strada un om oarecare de vreo echipa din Formula 1 va raspune Ferrari.Nimeni nu stie de RBR sau Mercedes AMG.
    12 6
  • poate la anul
    Sa vedem ce va fii la anul daca RB va mai nimeri si configuratia de anul viitor, practic toate pleaca cu sanse egale teoretic acum depinde cat de avansati si inspirati sunt fiecare nu este exclus sa vedem anul viitor o campioana gen BRAWN GP avand in vedere noile motoare si nul regulament tehnic desi tot ipotetic si pur teoretic echipele cu multi bani ar trebui sa fie avantajate dar cine stie ce va fii anul viitor poate tot RB poate Ferrari, Mercedes,
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru