Ferrari: "Alonso s-a antrenat ca un sportiv care concurează la Jocurile Olimpice"

de Daniel Popescu
Luni, 18.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a lăudat programul de antrenament al lui Fernando Alonso din ultimele trei săptămâni, după ce spaniolul a absentat de la prima sesiune de teste a anului.

Fernando Alonso a fost singurul pilot de top care a absentat în prima sesiune de teste de la Jerez, decizia fiind luată de echipă pentru a-i permite spaniolului să se antreneze în perspectiva unui nou sezon de lungă durată.

Dublul campion mondial va urca însă la volanul noului monopost F138 marţi, în prima zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, iar Ferrari afirmă că pilotul este la fel de bine pregătit ca un sportiv care se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice.

"Antrenamentele lui Alonso s-au concentrat pe pregătirea fizică demnă de cea a celui mai bun atlet de la Jocurile Olimpice. Fernando a maximizat timpul disponibil şi a completat obiectivul cu mare devotament", precizează Scuderia într-un comunicat de presă.

Urmareste Automarket
Laudele aduse de Ferrari sunt confirmate chiar de pilotul spaniol, care a dezvăluit pe reţeaua de socializare Twitter în ce a constat exact programul de antrenament din ultima perioadă: "Sumarul ultimelor trei săptămâni de antrenament: 936 de kilometri pe bicicletă, 91 de kilometri de alergare, 8 ore de înot, 7 ore de gimnastică şi 14 ore pentru diverse sporturi precum schi, tenis sau fotbal", a precizat el.

Alonso va testa pentru Ferrari la Barcelona în primele trei zile înainte de a-i ceda volanul coechipierului său Felipe Massa în ultima zi.

Via BBC Sport, Fernando Alonso

Comentarii (12)

  • mirel_f1
    Daca e sa ne luam dupa ce am vazut anul trecut Alonso nu are nevoie doar de antrenament dus la extrem ,mai are nevoie si de o masina rapida si comoetitiva , dar e decixia lui si achipei FERRARI poate monopostul F138 va fi mai bun
    20 8
  • Fan F1
    @mirel_f1: Prietene, te rog scuteste-ne, incearca sa-ti faci timp sa treci pe la scoala. Incearca clasele I-IV macar, poate ai timp de niste ore de gramatica.
    12 22
  • @Fan F1-Meserie, incearca sa te concentrezi si sa scrii la subiectul propus de articol, altfel nu faci decat sa murdaresti inutil tastatura, inteligentule!
    10 3
  • Nu cred ca Ferrari va avea cel mai bun monopost, dar va fi mai bun decat cel din 2012. Insa Ferrari va continua sa aiba cel mai bun pilot de pe circuit, in persoana lui Alonso.
    E de apreciat efortul pe care-l depune pentru a se antrena. Munceste foarte mult, iar cand ai aceasta dorinta de performanta si dai totul, rezultatele vor veni, mai devreme sau mai tarziu. :)
    15 8
  • Alonso ''the best driver in the world''
    7 12
  • Tare imi este ca astia de la scuderia ascund ceva in legatura cu Alonso. Sigur este ceva putred la jumate.
    3 6
  • @gabi,te referi la o problema de sanatate in curs de agravare? Stai linistit, scopul antrenamentului e de a-l face capabil sa traga si anul asta de un monopost cu siguranta nu la fel de bun ca al adversarilor (in ciuda progreselor pe plan aerodinamic) si de a "intarzia" batranetea cu toate ca nu-l vad asa batran la varsta lui de 32 de ani .
    8 4
  • Daca nu credeti nimic din ce spun cei de la Ferrari va dau o varianta de informare:
    11:27 As Massa flies at Jerez, Fernando Alonso isn't exactly slacking.

    We can't tell whether he's winning in this shot, but we can understand his "88 km bike this morning. Run in the afternoon" tweet. Sounds painful.

    sursa http://live.autosport.com/commentary.php/id/551
    Un comentariu din ziua a treia de la Jerez. se pare ca totusi Fernando nu a stat pe malul marii cu un cico in mana ci chiar a muncit. Daca-i va fi de folos la ceva sau nu asta ramane de vazut.
    Toate monoposturile par mai bune decit anul trecut dar campionatul e lung. Va fi cruciala dezvoltarea monopostului pe tot parcursul sezonului.
    3 2
  • Intrati pe formula1.com sa vedeti Monopostul WILLIAMS, Daca ala de anu trecut era urat, asta de acum e cu spume.
    1 4
  • @MAVRICK
    Stii treaba aia cu ingrasatul porcului. Nu sunt fan Ferrari sau Alonso. Si nici Hamilton, Vettel, Button etc.

    sunt fan Scumacher dar atunci cand concura pentru Ferrari nu tineam cu echipa.
    4 4
  • vladimir
    De ce nu apar stirile noi?
    4 1
  • 1. Nico Rosberg, Mercedes, 1:22.616, 54 laps
    2. Kimi Raikkonen, Lotus, 1:22.623, 44 laps
    3. Fernando Alonso, Ferrari, 1:22.952, 110 laps
    4. Sebastian Vettel, Red Bull, 1:22.965, 66 laps
    5. Pastor Maldonado, Williams, 1:23.733, 86 laps
    6. Daniel Ricciardo, Toro Rosso, 1:23.884, 73 laps
    7. Sergio Perez, McLaren, 1:24.124, 77 laps
    8. Paul di Resta, Force India, 1:24.144, 82 laps
    9. Esteban Gutierrez, Sauber, 1:25.124, 68 laps
    10. Max Chilton, Marussia, 1:26.747, 65 laps
    11. Charles Pic, Caterham, 1:27.534, 49 laps
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru