Ferrari anticipează că va avea un motor mai puternic în sezonul 2021: "Cifrele din teste sunt foarte promițătoare"

de Daniel Popescu
Joi, 05.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari susține că datele obținute în teste cu motorul dezvoltat pentru sezonul 2021 al Formulei 1 sunt "foarte promițătoare", astfel că echipa este încrezătoare că va înregistra progrese.

Ferrari are parte de un sezon modest în care a obținut doar 103 puncte în primele 13 curse ale sezonului, cu care ocupă doar locul 6 în clasamentul constructorilor.

Inginerii Scuderiei lucrează însă la dezvoltarea noului motor pentru sezonul 2021, bazat pe reguli foarte apropiate de regulamentul actual, iar șeful Mattia Binotto a anunțat că datele obținute în cadrul testelor desfășurate pe dinamometru sunt promițătoare.

"Nu avem cel mai bun motor, iar anul viitor vom avea un motor nou, atât cât ne permite regulamentul. Am investit pentru dezvoltarea motorului pentru 2021. În prezent, motorul rulează pe dinamometru și feedback-ul este foarte promițător în privința performantelor și fiabilității", a explicat șeful Ferrari pentru sezonul oficial al Formulei 1.

Pe de altă parte, una dintre provocări este că regulamentul limitează deja durată de utilizare a dinamometrului pentru sezonul următor.

"Avem limitări pentru 2021. Depinde de noi să efectuăm toate testele în mod eficient și să fim creativi.

Chiar dacă există limitări, credem că există loc pentru îmbunatățiri și sunt mulțumit de rezultate", a adăugat Binotto.

Via Formula1

Comentarii (9)

  • Cine mai crede asemenea petarzi? Ferrari in F1 a ajuns sa fie o mare gluma
    9 3
  • Eu unul nu sar de cur în sus de fericire și încredere, le doresc doar succes! A nu se înțelege că mi-am pierdut de tot încrederea!
    10 2
  • Leopold
    Felicitări lui Binotto fiindcă a decis să nu capituleze sub nicio formă în urma atacurilor concertate a celor de la Mercedes.
    Felicitări lui Binotto că găseşte încă energia suficientă pentru a oferi o ripostă pe măsură în 2021 alături de doi piloţi cu adevărat excepţionali, Carlos Sainz şi Leclerc.
    Felicitări lui Binotto fiindcă posedă o dorinţa uriaşă de revanşă care o să-l călăuzească spre ceea ce se aşteaptă de la cultul auto unic numit Ferrari.
    Felicitări Binotto.
    Felicitări.
    7 9
  • The Dot
    Off topic

    Se pare ca la anul vom avea o cursa in Arabia Saudita, pentru ca bani...
    2 1
  • As fi interesat - mai degraba - cate curse vor mai avea loc anul asta, decat ce va fi.
    2 1
  • VaideEL
    Cel mai probabil ca in 2021, motorul va ajunge la performanta din 2018!:))
    Intre timp EL lucreaza la strategie, respectiv cum sa-i depaseasca pe adversari la numarul de opriri la boxe. Iar mecanicii trebuie sa repete alimentarea in cursa( poate se introduce din nou
    5 1
  • Oare ce-l nemulțumește pe așa zisul ăsta de @Automarket care parcă delirează repetand publicarea acelui mesaj adresat acestui site. De la ce o fi plecat acest scandal.
    4 3
  • @mavrick: Userul in cauza este inexorabil, iar nemultumirea lui este ca am sters in mod repetat comentariile sale care nu au legatura cu subiectul stirilor. Ne cerem scuze pentru deranj si incercam, pe cat posibil, sa tinem pasul cu el: el posteaza, noi stergem :) Multumim.
    10 4
  • Realy????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru