Ferrari anticipează o clasare între locurile 7 şi 12 în China

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.04.2012
Ferrari consideră că va termina calificarilea de la Shanghai undeva între poziţiile a şaptea şi a 12-a pe baza datelor obţinute în antrenamentele de vineri.

Ferrari a introdus pentru Marele Premiu al Chinei câteva update-uri pentru monopostul F2012, însă perspectivele echipei pentru acest weekend nu s-au schimbat foarte mult.

Directorul tehnic Pat Fry susţine că update-urile reprezintă un pas înainte, însă avertizează că circuitul de la Shanghai nu se potriveşte foarte bine monopostului, motiv pentru care crede că Fernando Alonso şi Felipe Massa se vor clasa undeva între poziţiile 7 şi 12 în calificările de sâmbătă.

"Prima evaluare pe care o putem face după cele trei ore de antrenamente este pozitivă, dar evident avem nevoie de multe ore de muncă pentru a realiza o analiză amănunţită. Pe de altă parte, nu putem ignora faptul că specificaţiile acestui circuit se potrivesc mai puţin monopostului nostru decât în Malaysia. Luând aceşti doi factori în considerare, nu mă aştept la nimic nou în privinţa poziţiilor noastre pe grilă."

"În acest moment, aşteptarea noastră realistă este undeva între locurile 7 şi 12, aşa cum s-a întâmplat şi la Sepang.

Totuşi, trebuie să reţinem că lupta este echilibrată, aşa că orice greşeală sau un tur mai puţin perfect pot schimba semnificativ poziţia, fie în sus, fie în jos", a precizat britanicul.

Înainte de antrenamente, Fry avertiza fanii Scuderiei că Alonso şi Massa vor avea reale dificultăţi să pătrundă în ultima parte a calificărilor de sâmbătă.

Via | Ferrari

Taguri: China, Ferrari, Pat Fry

Comentarii (6)

  • Laurentiu
    declaratii care nu au nici o relevanta dar un lucru e sigur,nu exista un favorit la victorie.Ne putem astepta la o victorie Mercedes sau Red Bull sau chiar Ferrari daca nu castiga McLaren :)
    4 4
  • Eu tot nu am inteles la ce sunt bune alea 5 updateuri pentru cursa din China cand tu esti tot la o secunda si ceva in spatele celor de la Mercedes, McLaren sau Red Bull....
    4 0
  • BlueEnergy
    Dupa parerea mea updaturile apar si se schimba de la circuit la altul precum gustul odata ce schimbi mancarea.Fie sunt doar pentru viteza pe linie dreapta fie pentru control in viraje fie sunt pentru roaderea mai putin a pneurilor s.a.m.d. Am vazut cu totii ca apar cazuri in care unele monoposturi scot cel mai bun timp pe anumit sector al circuitului.Asta poate datorita acelor update-uri introduse atunci.
    0 0
  • Ferrari
    Sezonul acesta este ca si incheiat pentru Ferrari.Doar o minune,o mare minune ca si cea de la Sepang sa mai sshimbe cu ceva situatia actuala de la Ferrari.
    3 2
  • grovee
    .
    E doar a treia cursa, campionatul abia a inceput mai sunt 17 curse si destule luni.Daca ploaua in CHINA ei vor castiga
    1 0
  • cipolino
    doar atat? 7-12? Ce ziceti de un 12 la Alonso si un 22 la Massa? In parametrii, nu? Tineti-o tot asa!
    Nu e adevarat ca e suficient ca Alonso sa aibe cea mai buna masina ca sa castige. Pentru ca a avut in 2007 si s-a clasat abia pe 3. El are nevoie de BRIATORE...
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru