Ferrari anunta joi inlocuitorul lui Badoer

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.09.2009
Giancarlo Fisichella si Robert Kubica sunt principalii favoriti sa il inlocuiasca pe Luca Badoer la Marele Premiu al Italiei, decizia urmand sa dfie anuntata in cursul zilei de joi.

Presa internationala speculeaza ca Ferrari ar putea convinge Force India sau BMW-Sauber sa ii elibereze pe Giancarlo Fisichella sau, respectiv, Robert Kubica prin prisma unor afaceri legate de relatiile dintre echipe.

Astfel, se vehiculeaza ca Force India are o datorie de 4 milioane de euro catre Ferrari de pe urma parteneriatului tehnic din sezonul 2008, cand italienii au furnizat motoare pentru echipa lui Vijay Mallya. Astfel, Scuderia ar fi dispusa sa renunte la datorie in schimbul serviciilor lui Fisichella in ultimele 5 curse ale anului.

Pe de alta parte, se speculeaza ca, in cazul in care va ramane in Formula 1 in 2010, echipa Sauber va utiliza motoare Ferrari, iar un transfer al lui Kubica la italieni in ultimele 5 curse ale anului ar face parte din aceasta intelegere.

Un anunt oficial al Scuderiei Ferrari pe marginea acestui subiect este asteptat in cursul zilei de joi.

Via | F1-Live

Comentarii (4)

  • liniste
    Acum asistam la linistea dinaintea furtunii?
    0 0
  • ...
    dc kubica si nu heifeld:)
    0 0
  • Kubica
    Sa-l ia pe Kubica ! Sa vad si eu cine este mai rapid, el sau Raikkonen. Sper sa fie Kimi.
    0 0
  • oare ?
    cum de ce Kubika si nu Heidfeld ?, Nick este in F 1 numai multumita pasaportului german, important pentru BMW. De fapt, deja s-a anuntat sosirea lui in DTM pentru 2010.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru