Ferrari anunţă update-uri pentru Spa-Francorchamps şi Monza

de Daniel Popescu
Luni, 06.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunţat că va introduce noi îmbunătăţiri pentru monopost cu ocazia curselor din Belgia şi italia, întrucât echipa consideră că mai are mult de lucru pentru a câştiga titlul mondial.

Fernando Alonso şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general după Marele Premiu al Ungariei, având acum un avans de 40 de puncte în faţa lui Mark Webber.

Totuşi, oficialii Scuceriei insistă că Ferrari nu deţine cel mai rapid monopost de pe grila de start, iar directorul tehnic Pat Fry a anunţat noi îmbunătăţiri pentru F2012 cu ocazia ultimelor două curse europene din acest sezon, care vor avea loc la Spa-Francorchamps şi Monza.

"Avem câteva dezvoltări interesante pe care le vom introduce la Spa-Francorchamps, un circuit care, din punct de vedere al forţei de apăsare aerodinamică, este foarte special, aşa cum este şi Monza. De fapt, vom avea un pachet aerodinamic şi pentru motor specific pentru circuitul italian. Prin urmare, am făcut multă treabă, dar încă avem mult de lucru: trebuie să continuăm să punem presiune la cel mai înalt nivel", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Fry a remarcat progresele spectaculoase realizate de Ferrari, care după un start dezamăgitor a reuşit să obţină două victorii şi un loc doi în ultimele patru Mari Premii.

"Evident, la start, după testele de iarnă, eram un pic în urmă.

Cred că am învăţat multe în această perioadă şi am folosit aceste cunoştinţe mai târziu. Ne-am chinuit în primele curse şi îmi amintesc că la Melbourne eram cu o secundă şi jumătate în spatele celor mai buni. Apoi am depus eforturi uriaşe în tunelul de vânt, în departamentul de producţie şi în cel de design. Întreaga forţă de muncă a reacţionat la provocarea pe care am avut-o. În opinia mea, am depăşit multe alte echipe în termeni de dezvoltare pe parcursul sezonului. Am recuperat, dar mai avem mult de lucru", a mai precizat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru