Ferrari: "Contractul cu Santander nu are legatura cu Alonso"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.09.2009
Scuderia Ferrari sustine ca incheierea unui contract de sponsorizare cu banca spaniola Santander nu are nicio legatura cu potentiala sopsire a lui Fernando Alonso in cadrul echipei.

Ferrari va anunta in aceasta dupa-amiaza semnarea unui parteneriat cu banca spaniola Santander, unul dintre sponsorii echipei McLaren in ultimele trei sezoane.

Presa internationala a speculat intens in ultimele luni ca Santander va veni la Ferrari impreuna cu Fernando Alonso, pilotul alaturi de care si-a asociat imaginea la McLaren in sezonul 2007. Cu toate acestea, Ferrari continua sa sustina ca noua intelegere nu are nicio legatura cu Fernando Alonso si ca sponsorii nu au nicio influenta asupra liniei de piloti a Scuderiei.

"Voi reveni joi la Monza pentru a vorbi despre un nou parteneriat, dar asta nu inseamna nimic in termeni de alegeri pentru viitorul apropiat. Vreau sa spun din nou ca pilotii sunt alesi de Ferrari, nu de catre sponsori", a declarat Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, in cadrul unui comunicat de presa.

Montezemolo a facut cateva dezvaluiri si in privinta discutiilor avute de sefii echipelor in cadrul intalnirii FOTA de miercuri. Pe langa acceptarea echipelor Williams si Force India in cadrul organizatiei, echipele au discutat si posibilitatea de a utiliza cate trei monoposturi in sezonul viitor, dar si de a oferi cateva zile de teste pentru debutanti.

"Am vorbit despre viitor, despre posibilitatea unui al treilea monopost pe circuit si despre posibilitatea de a oferi tinerilor piloti sansa de a testa. Formula 1 a devenit singurul sport unde nu te poti antrena si cred ca am exagerat putin", a mai precizat Montezemolo.

Pana in prezent, FOTA nu a luat nicio decizie oficiala legata de modificarea regulamentului pentru sezonul urmator.

Via | Ferrari

Comentarii (3)

  • lol
    nu va mai faceti sperante.......alonso nu va pune mana pe un volan ferrari in cariera sa in F1
    0 0
  • si marmota...
    ...invelea ciocolata in staniol
    italienii sunt niste mincinosi.toti de la ferrari sunt niste ipocriti!!!
    forza ferrari...:((
    0 0
  • banii
    Abu Dhabi are 5%, TATA motors nu stiu cat , criza economica este Ferrari inseamna bani eu il vad pe Alonso la Ferrari sigur , dilema celor de la Ferrari este il dam pe Kimi afara dar.. oare Massa isi va revenii 100% ca accidentul din Ungaria ia cam dat Scuderiei planurile peste cap
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru