Ferrari explică fluctuaţiile de formă ale lui Perez

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 14.06.2012
Ferrari susţine că Sergio Perez a terminat pe podium în Canada pentru că nu a mai fost la fel de agresiv ca în precedentele curse în care nu a câştigat niciun punct.

Sergio Perez a pus capăt în Canada unei serii de patru curse în care nu a câştigat niciun punct, reuşind să ocupe ultima treaptă a podiumului la Montreal.

Rezultatul a venit ca o gură de oxigen după locul doi obţinut pe ploaie la Sepang, iar o explicaţie pentru succesul său a fost oferită de Luca Baldisserri, şeful Academiei de Piloţi Ferrari din care face parte şi pilotul mexican.

"După cursa de la Monaco am avut o discuţie cu Perez. Am vrut să aflăm de ce rezultatele nu au fost la înălţimea aşteptărilor după Marele Premiu al Malaysiei. Fără niciun dubiu, Perez este talentat, dar de multe ori este prea agresiv, lucru care nu oferă rezultate, în special în Formula 1. Cursa de la Montreal a fost un răspuns bun, o cursă în care Perez nu numai că a fost în formă, dar a şi gestionat cursa foarte bine şi a rămas pe circuit 55 de tururi cu acelaşi set de pneuri", a declarat italianul pentru site-ul oficial al Scuderiei.

După podiumul de la Sepang, Perez a fost considerat unul dintre marii favoriţi să-l înlocuiască pe Felipe Massa la Ferrari chiar în timpul acestui sezon, însă ulterior au apărut numeroase alte nume pe listă.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Perez

Comentarii (1)

  • Pai mai bine explica fluctuatiile lui Massa, ale monopostului iar dupa care sa se apune sa discute dspre pilutul altei echipe (chiar daca face parte din scoala lor).
    Aceste "discutii" nu fac decat sa alimenteze zvonurile referitoare la transferarea lui la echipa.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru