Ferrari: "Formula 1 trebuie sa se reinventeze"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.10.2009
Luca di Montezemolo considera ca Formula 1 are nevoie de schimbari radicale pentru a recapata increderea si intersul fanilor.

Alaturi de alte 7 echipe din Formula 1, Ferrari a fost de acord sa concureze in Formula 1 cel putin pana in sezonul 2012 numai dupa ce FIA a acceptat solicitarile team-urilor in privinta costurilor si regulamentelor tehnice.

Cu toate acestea, Luca di Montezemolo a admis ca Formula 1 trebuie sa treaca printr-un amplu proces de schimbare inainte de a garanta prezenta Scuderiei Ferrari in competitie si dupa 2012.

"Avem un contract care se incheie in 2012, asa ca avem timp sa luam in considerare ce putem face. Formula 1 trebuie sa se innoiasca, sa recapete intersesul si increderea cu reguli care nu se schimba in fiecare zi. Nu imi place Formula 1 de astazi si vom organiza o zi de lucru cu presa, sponsorii si organizatorii pentru a imbunatati acest sport extraordinar", a declarat presedintele Ferrari in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Sky Italia.

Via | Motorsport

Comentarii (1)

  • ........
    interesant si cred ca de data asta a spus adevarul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru