Ferrari găzduieşte tradiţionalul eveniment Wrooom de iarnă

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.01.2012
Ferrari găzduieşte în această săptămână în staţiunea de schi Madonna di Campiglio un eveniment dedicat presei la care participă Fernando Alonso, Felipe Massa şi Stefano Domenicali.

Cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie găzduieşte în mod tradiţional evenimentul Wrooom din staţiunea montană Madonna di Campiglio din Italia.

La invitaţia sponsorului Philip Morris Internaţional, Scuderia Ferrari şi echipa de MotoGP Ducati găzduiesc o serie de evenimente dedicate reprezentaţilor presei internaţionale pe tot  parcursul săptămânii.

Pentru Ferrari, Wroom va începe miercuri cu un interviu acordat de Stefano Domenicali, şeful Scuderiei Ferrari, în timp ce joi va fi rândul piloţilor Fernando Alonso şi Felipe Massa să discute cu reprezentaţii presei. Evenimentul se va încheia vineri cu tradiţionala cursă pe un lac îngheţat, la care vor participa inclusiv Giancarlo Fisichella şi Marc Gene.

În ultimii ani, Wrooom a devenit evenimentul la care reprezentaţii Ferrari îşi dezvăluie planurile şi ambiţiile pentru sezonul următor al Formulei 1.

Via | Ferrari

Taguri: Alonso, Ferrari, Massa

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru