Ferrari i-a prelungit contractul directorului tehnic James Allison până în 2018

de Daniel Popescu
Joi, 03.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
James Allison va rămâne directorul tehnic al Scuderiei Ferrari până la sfârşitul sezonului 2018, conform unui nou contract semnat cu echipa italiană.

Esential 2 victorii a obtinut Ferrari in sezonul 2015
2013 este anul in care James Allison a revenit la Ferrari
James Allison a fost unul dintre puţinii membri din conducerea tehnică a Scuderiei Ferrari care şi-a păstrat postul în sezonul 2014, atunci când echipa a iniţiat un amplu proces de restructurare din cauza rezultatelor modeste.

Presa internaţională specula cu numai o lună şi jumătate în urmă că britanicul riscă să-şi piardă postul dacă echipa nu obţine o victorie într-una dintre cursele din Ungaria, Belgia şi Italia. Sebastian Vettel şi-a trecut în cont a doua victorie a sezonului chiar la Hungaroring, iar mai multe surse din cadrul Scuderiei au confirmat joi că Allison şi-a prelungit deja contractul cu Ferrari.

Înţelegerea iniţială era valabilă până la sfârşitul sezonului 2015, însă Allison va rămâne la Ferrari cel puţin până la sfârşitul sezonului 2018, după ce şi-a prelungit acordul pentru trei ani.

Allison a mai lucrat pentru Ferrari în perioada 1999-2005, însă ulterior a plecat la Benetton, transformată ulterior în Renault şi Lotus, înainte de a reveni la Maranello la jumătatea anului 2013.

Via Motorsport

Comentarii (2)

  • f bine...pacat ca s a retras ross the boss brawn..
    7 1
  • Pai altul mai bun ca Allison in momentul de fata ,nu vad pe cine ar fi putut sa aduca , poate doar pe Ross Brawn ,echipa de tehnicieni de la Mercedes este intangibila pt moment si nu vad pe cineva dintre ingineri lor de top care ar pleca pt o alta echipa, atat timp cat se vor afla in frunte.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru