Ferrari: "În câteva zile luăm decizia în cazul Massa"

de Daniel Popescu
Joi, 27.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luca di Montezemolo susţine că Ferrari va decide în numai câteva zile dacă îi va prelungi contractul lui Felipe Massa pentru sezonul următor.

Mai avem nevoie de câteva zile pentru a ajunge la o decizie.

Luca di Montezemolo
Presedinte Ferrari
Ferrari a oferit joi primele informaţii concrete despre un posibil anunţ cu privire la numele coechipierului lui Fernando Alonso pentru sezonul următor.

După o lungă perioadă de incertitudine cu privire la şansele lui Felipe Massa de a rămâne în cadrul echipei, preşedintele Luca di Montezemolo a afirmat că o decizie va fi luată în termen de numai câteva zile. În plus, italianul insistă că Ferrari are nevoie de o îmbunătăţire rapidă a monopostului pentru ca Alonso să poată câştiga titlul mondial.

"Mai avem nevoie de câteva zile pentru a ajunge la o decizie. Sper să continuăm performanţele pe care le-am avut la Spa-Francorchamps. Sper că după rezultatele din Singapore să venit cu o performanţă mai bună în Japonia. Trebuie să îmbunătăţim monopostul, să ne asigurăm că orice inovaţie introdusă va avea rezultate pe circuit", a declarat el la Salonul Auto de la Paris.

Contractul lui Massa cu Ferrari expira la sfârşitul acestui sezon.

Via AGI

Comentarii (10)

  • GrosJan
    E simplu. Toata debandada cu schimbarile de piloti a plecat de la faptul ca-i expira contractul lui Ham. Ferrari, Mercedes, McLaren au incercat sa-l atraga de partea lor. Daca Ham semneaza cu McLaren, pot dormi linistiti si Massa si Schumacher.
    4 12
  • Nu cred ca Ferrari ar risca sa-l aduca langa Alonso...cu toate ca ar fi un sezon foarte interesant.... O linie de piloti mult mai matura decat in 2007.
    13 1
  • GrosJan
    Nu e niciun risc. Eventual ii da un adio+despagubiri lui alonso daca nu-si ia in serios rolul de pilot secund. Au fost zvonuri ca ferrari ar dori sa-l aduca pe ham. Depinde daca semneaza cu mclaren din nou.
    3 13
  • Ham la Ferrari?Pai ala n-a fost in stare din 2010 pana in prezent cand a beneficiat de masini mai bune ca Ferrari sa termine in fata lui Alonso!E comic sa vezi comentarii de nivelul gradinitei!Cu fitzele si "consistenta" lui ham nu rezista la Ferrari nici un sezon. Da, ar deveni un bun secund al lui Alonso, poate ca de aia il pupa peste tot!
    13 3
  • @Grosjan Ferrari sa-l treaca pe Alonso ca pilot secund? Ce fumezi ca pare bun?
    18 0
  • GrosJan
    sunt cel putin 3 piloti care, odata veniti la ferrari fac din alonso pilotul nr 2. E si ham printre ei. Asa gradinita cum e, abonat la abandonuri si tot l-a facut de ras pe proaspatul uns campionas. Acum cu campionas la batranete nici nu mai se pune problema.
    2 13
  • Alonso batran? sa nu uitam ca de la 31 la 36 de ani MSC a avut cei mai buni 5 ani din istoria formulei 1. Nu spun ca la fel o sa fie si acum...dar 31 e o varsta foarte potrivita pt formula 1.
    4 0
  • GrosJan
    Schumacher nu era la fel de rapid/valoros in perioada 2000-2005 cum a fost in 1994-1999. Bine, "trecerea" de la 1999 la 2000 nu s-a facut brusc. E un proces lent. Fiind atat de bun in tinerete, in ciuda deficitului ce vine odata cu anii, a ramas suficient de bun, chiar cel mai bun si in perioada fructuoasa de la ferrari. Tot pentru ca a fost foarte rapid odata a ramas destul incat la 43 de ani sa fie cam egalul lui rosberg.
    Alonso insa nu e Schumacher. Declinul se va observa mai devreme.
    3 1
  • Ai dreptate...nu poti sa ii compari, dar cred ca cel putin 3 ani alonso se poate bate la cel mai inalt nivel....eu sper sa fie si mai mult...ramane de vazut.
    3 0
  • Oare ii vor face loc lui MSC la Ferrari ?!? Asta ar fi interesant...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru