Ferrari, încurajată de progresele înregistrate în Turcia: "Campionatul nu s-a terminat încă"

de Daniel Popescu
Miercuri, 25.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari este încurajată de performanțele obținute în cursa din Turcia și sugerează că poate lupta pentru locul trei în clasamentul constructorilor, de care o despart 24 de puncte cu numai 3 etape înainte de final.

Ferrari a avut un debut modest de sezon, însă echipa a început să înregistreze progrese pe parcursul ultimelor curse.

Pe circuitul de la Istanbul Park, Scuderia a obținut și cel mai mare număr de puncte din acest an, după ce Sebastian Vettel și Charles Leclerc au încheiat pe locurile 3 și 4. Șeful Mattia Binotto este la rândul său încurajat de aceste rezultate în perspective ultimelor trei curse și a sezonului următor.

"Am îmbunătățit monopostul și rezultatele. Monopostul a devenit mai consecvent și un pic mai rapid. Este grozav să avem aceste rezultate, este grozav pentru anul viitor, dar și pentru următoarele curse", a declarat el.

Cu trei curse înainte de finalul sezonului, Ferrari rămâne pe locul 6 în clasamentul constructorilor, însă a redus la numai 24 de puncte diferența care o separă de locul trei ocupat în prezent de Racing Point. Prin urmare, Binoto sugerează un nou obiectiv pentru finalul campaniei.

"În privința pozițiilor din clasamentul constructorilor, campionatul nu s-a terminat încă.

Este o situație încurajatoare. Oamenii au muncit din greu pentru a înțelege slăbiciunile monopostului și pentru a pregăti sezonul următor. Aceste rezultate ne încurajează", a adăugat el.

Ultimele trei curse vor avea loc la intervale de numai o săptămână începând de la finalul acestei săptămâni, cu două etape programate în Bahrain și una în Abu Dhabi.

Via Formula1

Comentarii (4)

  • netam-nissan
    sorry dar sa te lauzi ca lupti pentru locul 3 cind te cheama Ferrari seamana cu sarbatorirea unei medalii la olimpiada handicapatilor.
    14 7
  • Costel
    is ferm convins ca locul trei la constructori reprezinta un obiectiv realizabil in 2020 numai cu o conditie:

    Binotto sa nu se afle sub nicio forma in week-end-urile respective nicimacar pe continentul care gazduieste ultimele 3 curse, absenta sa de langa Stambul in urma cu zece zile reprezentand tocmai chezasia acelei clasari decente pentru ambii piloti Ferrari.....

    Binotto tre' sa inteleaga pan la urma ca-i mai util Scuderiei atunci cand se afla cat mai departe de postura de team-principal, tocmai d-asta is dispus sa-i achit personal abonamentul TV pe lunile noiembrie si decembrie pentru a nu-l zari deloc atat la Sakhir cat si pe Marina Bay
    6 2
  • Leclerc are de luat revansa pentru anul trecut.
    8 2
  • Binotto dacă era fan ferrari ar fi trebuit să-şi dea demisia de la începutul sezonului, când a văzut ce "capodoperă" a făcut, așa mai păcăleşte câţiva fani din vorbe. Ferrari nu va fi pe locul 3 pentru că nu este monopost de loc 3.
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru