Ferrari insistă că nu exista tensiuni în relaţia cu Alonso

de Daniel Popescu
Marti, 29.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stefano Domenicali insistă că nu există niciun fel de tensiune între Ferrari şi Fernando Alonso, în ciuda speculaţiilor din presa internaţională.

De ce continuaţi să mă întrebaţi? Este momentul să vă opriţi să spuneţi că se întâmplă ceva cu Alonso.

Stefano Domenicali
Sef Ferrari
Presa internaţională a speculat pe tot parcursul sezonului că relaţia lui Fernando Alonso cu cei de la Ferrari s-a deteriorat în acest sezon pe fondul rezultatelor modeste.

Începute după un Mare Premiu al Ungariei la finalul căruia preşedintele Luca di Montezemolo l-a avertizat pe spaniol să nu mai critice echipa în public, speculaţiile au continuat după apariţia unor informaţii potrivit cărora McLaren încearcă să-l readucă la echipă în 2014 sau cel târziu în 2015.

Cu toate acestea, şeful Stefano Domenicali s-a arătat iritat de aceste zvonuri şi insistă că nu este la curent cu niciun conflict intern în cadrul Scuderiei.

Nu există nicio schimbare în privinţa motivaţiei noastre pentru a ne asigura că putem câştiga împreună.

Stefano Domenicali
Sef Ferrari
"De ce continuaţi să mă întrebaţi? Nu ştiu dacă vreţi să vedem semne sau altceva, dar este momentul să vă opriţi să spuneţi că se întâmplă ceva cu Alonso.
Sincer să fiu, eu nu văd nimic. Acesta este punctul meu de vedere şi sunt sigur că este şi al lui Alonso"
, a declarat italianul.

În plus, Domenicali consideră că Alonso a rămas la fel de motivat să câştige titluri pentru Ferrari în ciuda dominaţiei autoritare a lui Sebastian Vettel din ultimii patru ani.

"Nu există nicio schimbare în privinţa motivaţiei noastre pentru a ne asigura că putem câştiga împreună. Fără niciun dubiu, pe asta ne concentrăm şi acesta este obiectivul", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • pablo256r
    Te-ai "concentrat" pe tine de atata munca dle.Domenicali. Ai un pilot in curte care de patru ani tot inghite minciunile tale: ca poate fi campion cu Ferrari. Nu din vina lui Alonso nu a obtinut nici un titlu in ultimii patru ani. Cine plateste (cu functia)? Alonso sau Domenicali? Este logic ca unul trebuie sa plece.
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru