Ferrari, interesată de recrutarea lui James Key

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.04.2012
Ferrari l-ar putea recruta pe James Key, fostul director tehnic al echipei Sauber, potrivit unor informaţii din presă italiana.

Scuderia Ferrari este departe de a finaliza procesul de restructurare pentru departamentul tehnic iniţiat încă de anul trecut.

Aşa sugerează ultimele informaţii din presa italiană, care anunţă joi că Ferrari şi-a manifestat interesul pentru recrutarea lui James Key. Britanicul în vârstă de 40 de ani a fost directorul tehnic al echipei Sauber până la începutul acestui sezon, când a decis să părăsească echipa după ce a primit o ofertă tentantă din partea constructorului auto Lotus.

La vremea respectivă, Key afirmase că pleacă de la Sauber pentru a putea reveni în ţara sa natală, însă planurile sale ar putea fi dejucate de o ofertă generoasă din partea celor de la Ferrari.

Scuderia ar avea cel puţin două motive pentru a-l recruta pe Key: monopostul Sauber la dezvoltarea căruia a contribuit decisiv a obţinut performanţe foarte bune în startul sezonului, iar britanicul cunoaşte deja detaliile de natură tehnică ale echipei Ferrari, întrucât Sauber utilizează motoare şi cutii de viteze de la italiene.

Întrebat cât adevăr există în aceste speculaţii, Luca Colajanni, purtătorul de cuvânt al Scuderiei, a replicat: "Nimic".

Via | GMM

Taguri: Ferrari, James Key

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru