Ferrari, interesată de Sutil pentru 2013?

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.12.2011
Ferrari este interesată de serviciile lui Adrian Sutil pentru sezonul 2013 ca înlocuitor pentru Felipe Massa, potrivit unor informaţii dezvăluite de presa germană.

Adrian Sutil este în pericol să rateze sezonul 2012 al Formulei 1 după ce Force India a confirmat vineri promovarea lui Nico Hulkenberg drept coechipier pentru Paul di Resta.

Pilotul german, care a impresionat în a doua parte a sezonului, este favorit să-l înlocuiască pe Rubens Barrichello la Williams, mai ales că are şi avantajul de a oferi bani prin intermediul sponsorului Medion.

Publicaţia germană Auto Motor und Sport susţine însă că negocierile sunt îngreunate de dorinţa germanului de a semna un contract valabil pe un singur sezon. Motivul este legat de interesul manifestat de Ferrari, care caută un înlocuitor pentru Felipe Massa în perspectiva sezonului 2013.

"Williams este interesată şi nu doar datorită banilor oferiţi de sponsorul Medion. În a doua jumătate a sezonului a făcut multe lucruri bune pentru reputaţia lui. Dar Sutil ar trebui să fie o opţiune interesantă pentru Ferrari în 2013. De aceea, vrea să semneze pentru un singur an cu Williams", precizează sursa citată.

Manfred Zimmermann, managerul lui Sutil, a refuzat să facă orice comentariu pe marginea acestui subiect. "Viitorul lui Sutil nu este încă clarificat şi nu vom lua nicio decizie de panică pe termen scurt", a precizat el pentru Bild.

Contractul lui Massa cu Ferrari expiră la finalul sezonului 2012, iar principala opţiune a Scuderiei este Robert Kubica, care va deveni liber de contract în 1 ianuarie şi se află în perioada de recuperare după accidentul suferit în raliuri în luna februarie. Totuşi, Sutil ar fi soluţia de rezervă pentru cazul în care polonezul nu va fi apt să revină în Formula 1.

Via | GMM

Comentarii (2)

  • zboara
    Sutil
    Din toti cei ramasi pe tusa, este primul din al meu punct de vedere care merita sa concureze la anul.
    11 1
  • Iceman
    Mi-ar placea sa faca echipa Alonso cu Raikkonen din 2013 dar nu se stie niciodata!!! Poate va lasa Renault-Lotus si va revenii la calutul cabrat
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru