Ferrari l-ar putea recruta pe Rosberg în locul lui Massa

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.05.2011
Ferrari a început discuţiile preliminare pentru aducerea la echipa a lui Nico Rosberg ca înlocuitor pentru Felipe Massa, potrivit presei italiene.

Poziţia lui Felipe Massa în cadrul Scuderiei Ferrari devine din ce în ce mai incertă pe măsură ce ne apropiem de jumătatea sezonului competiţional.

Chiar dacă are contract cu echipa Căluţului Cabrat până la sfârşitul sezonului 2012, Ferrari caută deja un înlocuitor care să fie capabil să-i ţină piept lui Fernando Alonso, iar atenţia italienilor se îndreaptă spre Nico Rosberg.

Potrivit publicaţiei italiene Autosprint, oficialii Ferrari au intrat în "contact" cu managerii lui Rosberg pentru a afla situaţia sa contractuala de la Mercedes GP. Germanul s-a alăturat echipei lui Ross Brawn la începutul sezonului 2010 pe baza unui contract a cărui durată este estimată la trei ani. În acest moment nu este foarte clar dacă Ferrari vrea să-l aducă pe Rosberg la echipa chiar de anul viitor sau dacă preferă să aştepte expirarea contractului lui Massa.

Speculaţiile privind înlocuitorul brazilianului circula încă de la finalul anului trecut, însă până în prezent se vehicula că mexicanul Sergio Perez este favorit să devină coechipierul lui Alonso în 2012.

Totuşi, Rosberg a intrat în atenţia Scuderiei în urma rezultatelor foarte bune obţinute la Mercedes GP în ultimii doi ani, mai ales că a reuşit să-l surclaseze constant pe septuplul campion mondial Michael Schumacher.

Plecarea lui Rosberg la Ferrari i-ar deschide calea lui Paul di Resta, în prezent la Force India, să semneze cu Mercedes GP, în timp ce Massa ar putea ajunge la Red Bull Racing în cazul în care Mark Webber se va retrage din competiţie.

Via | ESPNF1

Comentarii (10)

  • Lasa ca ajunge Masa la RBR si invinge Ferrari. Sa nu iti vina sa-l bati atunci?
    50 6
  • Razbunarea
    Ar fi ca o "razbunare" pentru el si cel mai mare castig ar fi daca l-ar invinge pe Alonso. Atunci sa-i vad fata de frustrat.
    98 59
  • Indrazni Massa sa se claseze inaintea lui Alonso, sau a indraznit sa nu-i cedeze locul "de bunavoie". Si i-a cam sifonat confortul in care se scalda de ceva timp ani campionas. Dormi Alonso pe o ureche, dormi si pe cealalta. Legenda continua ... sa existe in amintirile fanilor.
    93 56
  • piloti Ferrari
    Alonso nu are ce cauta la Ferrari, nu e un pilot cu caracter, sunt fan Ferrari, castiga asa cum mai castiga si Schumacher cateodata prin cedarea locului de catre coechipier, si rusine si alora de Ferrari pt asta.

    Kimi, Nico, si Massa au caracter.
    93 56
  • Sunt fan ferrari dar mai ales imi place maneaua. Cateodata si mclaren
    53 51
  • fan Ferrari
    sperante desarte
    "With pitstops like ours, who needs enemies?"
    8 31
  • salut
    in weekendul asta incep transmisiunile gp2 si gp3,pe digisport si sunt in direct!!!!
    9 1
  • cred ca rosberg i-ar pune mari probleme lui alonso! eu inca visez ca intr-o zi hamilton va pilota pentru ferrari...
    23 21
  • paul cu maneaua
    Te rog sa folosesti un ID diferit cu o litera sau o cifra ceva, pentru ca cel comantariu cu maneaua si McLaren iti apartine in toatalitate si vrea ca cei ce posteaza comment uri sa nu creada si sa faca deosebirea intre noi asa ca ai bunul simt.


    Ps: nu sunt fan Mc Laren, poate tu.
    0 0
  • Domnule Popescu
    Stiu ca toata lumea are libertatea sa posteze comantarii, dar poate puteti face ceva pt ca acel comentariu cu postat de un domn "paul" cu maneaua si mclaren nu imi apartine, si este postat cu acelasi ID ca al meu.

    Cu stima,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru