Ferrari lansează un ultimatum pentru Massa

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.05.2012
Ferrari anticipează o revenire de formă pentru Felipe Massa la Monaco, sugerând totodată că acesta este un ultimatum pentru pilotul brazilian.

Felipe Massa este din nou sub presiune la Scuderia Ferrari după ce a terminat Marele Premiu al Spaniei doar pe locul 15, la un tur în spatele coechipierului său Fernando Alonso, care a urcat pe a doua treaptă a podiumului.

Presa internaţională a relansat speculaţiile cu privire la o înlocuire iminenta a brazilianului, iar Ferrari a lăsat să se înţeleagă că i-a dat un ultimatum, afirmând într-un comunicat de presă că anticipează o revenire puternică de formă cu ocazia Marelui Premiu al statului Monaco de la sfârşitul lunii mai.

"Brazilianul a obţinut 49 de puncte în urmă cu doi ani şi 24 de puncte în anul următor, în timp ce în acest sezon are numai două până acum. La Barcelona, Massa a avut mult ghinion, atât în cursă, cât şi în calificări, dar toată lumea, iar el mai mult decât oricine, aşteaptă o schimbare de viteză începând cu Marele Premiu din Monaco. Este a doua cursă de casă pentru el, având în vedere că locuieşte la numai câteva sute de metri de locul care, începând de duminică viitoare, va fi transformat în paddock pentru a şasea etapă a sezonului", precizează Ferrari într-un articol pe site-ul oficial care analizează prestaţia lui Massa.

Contractul lui Massa cu Ferrari expiră la sfârşitul acestui sezon, iar lista potenţialilor înlocuitori este lungă: Sergio Perez, Mark Webber şi Paul di Resta au fost creditaţi cu şanse.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Massa, Monaco

Comentarii (3)

  • Simona
    Masa trebuia de mult timis la plimbare de catre Ferrari, trage foarte mult echipa inapoi!
    30 6
  • fan f1
    @massa
    Ce nu au facut Villeneuve, Schumacher sau Raikkonen, a facut Alonso, respectiv sa-l distruga pe Massa. Cred ca a fost un obiectiv pt el sa-l distruga si se pare ca in al treilea an a reusit. Massa trebuie sa fuga de la Ferrari, sa uite aceasta echipa de cacat. Este clar ca el este acolo pilot de teste. Trebuie sa recunoastem ca Alonso este un pilot mai bun decat Massa dar nici chiar in halul asta. Nu se poate ca Massa sa fie tot timpul cu cel putin o secunda mai lent decat Alonso, indiferent daca e in cursa sau in calificari. Clar trebuie sa plece pt ca echipa nu il mai sprijina de mult, fanii isi pierd rabdarea iar declaratiile lui Alonso de genul " Massa e unul dintre cei mai buni piloti din lume" ii rasucesc cutitul in rana.
    5 8
  • IONICA
    MARE DREPTATE ARE FAN F1
    ASA CEVA NU SE POATE SA FIE ASA DE DEPARTE DE ALONSO, CLAR ESTE LUCRAT PE LA SPATE PACAT CA FERRARI FACE LUCRURI PENIBILE CA ACESTEA
    SUNT FAN FERRARI DAR DISPRETUIES ASEMENEA LUCRURI PACAT CA NU ISI DAU SEAMA CA CE FAC E PREA VIZIBIL
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru