Ferrari: "Massa are sprijinul nostru total"

de Daniel Popescu
Marti, 09.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stefano Domenicali insistă că Ferrari îi acorda sprijin total lui Felipe Massa, în ciuda numeroaselor accidente suferite în ultimele patru Mari Premii.

Esential 45 de puncte a castigat Massa in primele cinci curse ale anului
12 puncte a obtinut brazilianul in ultimele patru curse
Felipe Massa a avut un început promiţător de sezon, însă în ultimele patru Mari Premii traversează o perioadă dificilă.

După accidente suferite în antrenamentele de la Monaco, Montreal şi Silverstone, brazilianul a recidivat duminică la Nurburgring cu o greşeală de pilotaj care l-a scos din cursă.

Chiar dacă aceste evoluţii mediocre ar putea determina Ferrari să nu-i prelungească contractul pentru sezonul următor, şeful Stefano Domenicali insistă că echipa îl sprijină necondiţionat pe brazilian pentru a reveni la forma obişnuită.

Singurul lucru pe care îl putem face este să-l sprijinim şi să lucrăm îndeaproape cu el.

Stefano Domenicali
Sef Ferrari
"Întotdeauna am spus că am multă încredere în el, dar acesta este un moment foarte dificil şi critic.
Cu siguranţă el este primul care este foarte dezamăgit de locul în care ne aflăm. Dar singurul lucru pe care îl putem face este să-l sprijinim şi să lucrăm îndeaproape cu el. Avem nevoie de el pentru a ne asigura că luptăm pentru titlul constructorilor. Rivalii sunt foarte aproape, dar simţim că echipa este aproape de el 100%"
, a declarat italianul.

Ferrari a ocupat locul doi în clasamentul constructorilor în cea mai mare parte a anului, însă după victoria lui Nico Rosberg de la Silverstone a fost surcalsată de Mercedes, care are un avans de numai trei puncte.

Via TheF1Times

Comentarii (6)

  • Ferrari este cea mai titrata echipa din formula 1.
    15 7
  • "Rivalii sunt foarte aproape" - dap, doar ca voi sunteti in spatele lor...

    Dupa toate achizitiile de creiere din F1, inca sunt in spate... Poate ca acest domn si Felipe (pe care il respect pentru munca lui de la Ferrari) sa fie inlocuiti.
    12 1
  • Nu Felipe e problema !
    El ca si pilot a confirmat atunci cand a avut cu ce,Domenicali si restul "geniilor" necunoscute de acolo sunt marea problema!Ce sa faca pilotii daca materialul de concurs se afla in vesnica dezvoltare fara rezultat?Presiunea si frustrarea isi spun cuvantul cand te zbati in mediocritate,iar toti asteapta minuni din...ce,sau cu ce?!
    21 3
  • mie mi se pare ca are probleme cu franele... ori nu gaseste setarea ideala ori apasa gresit butoanele care comanda distributia presiunii franelor intre puntea fata/ spate; stanga/ drepta ... si dezechilibreaza masina. la monaco a blocat stanga inainte de viraj la dreapta si s-a trezit in glisiere, la nurburgring a rasucit masina spre stanga intr-un viraj de dreapta iar la montreal a acvaplanat exact in perioada de franare
    2 0
  • @Nu felipe e problema
    Asa e, nu felipe e problema. De aia a pupat de doua ori in acelasi loc zidul de la Monte Carlo, a?=))
    1 3
  • Nu stiu ce-au facut cu masina insa l-am vazut si pe Fernando cum se lupta cu masina pe virajele rapide s-o tina pe trasa, cred ca noua dezvoltare a dezechilibrat balansul masinii, iar Massa nu e Alonso. Felipe merge foarte bine cand are o masina perfecta. Cand n-o are....
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru