Ferrari: "Massa este pilotul numărul 1 al echipei!"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.10.2010
Luca di Montezemolo susţine că Felipe Massa are în continuare statut de pilot numărul 1 în cadrul Scuderiei Ferrari.

Fernando Alonso este singurul pilot al Scuderiei Ferrari care mai poate cuceri titlul mondial în acest sezon, motiv pentrru care se anticipează ca Felipe Massa îi va acorda tot sprijinul său, în special după precedentul de la Marele Premiu al Germaniei.

Ipoteza a fost întărită recent de Luca di Montezemolo, care a afirmat că piloţii Scuderiei concurează pentru echipă şi nu pentru performanţe personale, însă italianul susţine că Massa este considerat în continuare egalul lui Alonso în cadrul echipei.

"Felipe este şi va fi întotdeauna pilotul numărul unu pentru Ferrari. Mă aştept la performanţe de pilot numărul unu din partea lui, atât în următoarele patru curse, cât şi anul viitor, cu noile pneuri. Acestea vor fi cruciale pentru a ne aduce victorii anul viitor şi pentru a lua puncte importante de la rivali în lupta pentru acest titlu mondial", a declarat di Montezemolo pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Declaraţiile sale vin în aceeaşi zi în care Massa a afirmat că nu va accepta să devină un al doilea Rubens Barrichello al Scuderiei.

Via | Ferrari

Comentarii (28)

  • MBZ Fan
    Zau???
    Da! Asa ma gandeam si eu...
    15 9
  • salutare
    Cata ipocrizie!!!!!!!
    18 22
  • Iulian
    mad79
    mai tu macar sti ce inseamna ipocrizie????
    P.S. Acest mesaj este pentru toti fani mac laren
    21 16
  • Luca asta este un dobitoc! Dupa ce ai facut ce ai facut in Germania, ai curajul sa faci afirmatii din astea?
    Se pare ca l-au zapacit banii de la Santander.
    15 17
  • @mad79
    Am mare incredere in spusele lor deoarece daca n-ar fi fost pilot nr.1 nu mai era pastrat sub aripa echipei Ferrari dupa acel accident groaznic. Altii il puteau vedea ca pe o haina sifonata pe care nu o puteai lua si sa te duci cu ea la o intalnire.
    17 13
  • "Massa este pilotul numărul 1 al echipei!"
    si marmota invelea ciocolata....Sau cam asa isi prosteste nenea Monte, mai ales fanii ferrari, precum si toti ceilalti fani ai F1. Chiar sunt ipocriti....Nu le-a ajuns episodul din Germania?? Nu pot intelege, cata aroganta pe ei...cu cata nesimtire pot jignii fanii F1...sunt incredibili....
    16 22
  • si eu is popa
    daca massa ii pilot nr 1 :))
    16 22
  • :o))) ))))))
    TAAAAAAAAARE ASTA!
    Si marmota... lua viraje de ciocolata!

    :)))
    14 19
  • fani meclada
    Care fani bre astept cu multa nerabdare sa va vad pa astia care sunteti fani meclada ce-o sa mai ziceti cand si-or scoate ochii button cu hamaila:))si cand unu din ei o sa fie declarat nr1 atunci sa va vad impachetand ciocolata..ar trebui sa va preocupe cotetul ala pa roti vopsit in argintiu!
    18 12
  • @Hamy
    Eu abia astept ca Lewis sa fie declarat pilot nr 1.
    10 15
  • Iulian
    Mclaren_Mircea_1984
    eu abia astept sa vad cum ham ham arunca cu volanul ila de la bicigleta aia de masina
    20 10
  • @KaNe
    "Cu cata nesimtire poate jignii fanii F1" gogoasa aia de la McLaren care depaseste safetycar-ul sau pleaca cu furtunul de la boxe dupa el sau aduce tot felul de speculatii indiferent ca verificarile facute de FIA il contrazic, sau dupa calificari lasa masina pe circuit ca sa economiseasca combustibi...
    17 10
  • Ferrari
    Astia au inebunit cu totul. Se contrazic in declaratii in fiecare zi...fain asa :))
    9 13
  • Niculae
    Complicata problema asta cu ipocrizia.... dupa episodul din 2007, dupa Australia 2008 si dupa Valencia 2009... ma gandeam ca fanii McLaren se vor destepta dar... mentalitatea de cireada ii copleseste. Noroc ca sunt o comunitate la fel de elitista ca o turma de oi, asa ca macar stii cand raspuns la unison. Ce scursori de oameni!
    14 8
  • mobius (cel autentic)
    "dreptate"
    Ce ar trebui sa faca Ferrari pentru a fi pe placul unora?. Probabil ar trebui sa-i ia punctele lui Alonso (cu derogare de la FIA, doar au pile acolo), si sa i le dea lui Massa cu scuze.
    11 7
  • fani Ferrari
    Citez:

    "gogoasa aia de la McLaren care depaseste safetycar-ul sau pleaca cu furtunul de la boxe dupa el sau aduce tot felul de speculatii indiferent ca verificarile facute de FIA il contrazic, sau dupa calificari lasa masina pe circuit ca sa economiseasca combustibi..."

    "Complicata problema asta cu ipocrizia.... dupa episodul din 2007, dupa Australia 2008 si dupa Valencia 2009... ma gandeam ca fanii McLaren se vor destepta dar... mentalitatea de cireada ii copleseste. Noroc ca sunt o comunitate la fel de elitista ca o turma de oi, asa ca macar stii cand raspuns la unison. Ce scursori de oameni!"

    "fani meclada
    Care fani bre astept cu multa nerabdare sa va vad pa astia care sunteti fani meclada ce-o sa mai ziceti cand si-or scoate ochii
    button cu hamaila:))si cand unu din ei o sa fie declarat nr1 atunci sa va vad impachetand ciocolata..ar trebui sa va preocupe cotetul ala pa roti vopsit in argintiu!"


    Unde bati si unde crapa!!! Fratilor....DESTEPTAREA!!!! ca sunteti off-topic rau de tot, adica mai pe inteles, bateti rau campu' de la ceea ce semnifica acest articol. Delirati??? sau ce-i cu voi?? Trezirea.....Daca as fi admin, ce de curatenie as face pe aci.....
    Offcourse, even in my case, sorry by off-topic!!! :P
    9 12
  • Offcourse
    ofcourse*
    5 8
  • daca massa e nr.1 atunci cine e nr.2,Alonso? sunt curios ce parere are alonso despre asta
    8 5
  • ctlnmihai
    Ferrari: "Massa este pilotul numărul 1 al echipei!
    Ce glumă proastă..oricum declaraţia lui Montezemelo trebuie reţinută deoarece la anul se va dovedi că minte...
    8 12
  • hamaila
    Foarte amuzant.
    3 5
  • Schumi4benetton
    Este cumva 1 aprilie si eu nu stiu?
    7 3
  • ALOOOO, frustratii!!!!
    ...unii din voi (ma refer la fanii Ferrari) deja devin penibili cu comentariile, zau asa! Ca sa nu mai vb de cei montati pe voturi negative (nu ca ar conta - who gives a sh*t?!). Nu conteaza daca make sense ce spune unul, ci conteaza ca nu e rosu! La fel si cu articolul asta ce contine o basculanta (rosie) de praf in ochii nostri ai tuturor - voi, cei rosii, chiar nu va prindeti care e diferenta (MAAARE) intre declaratiile de mai sus si REALITATE?! Ceee pisici, tataie asta ne crede pe toti naivi sau de gradinita? Eu unul nu cred ca nu stiti si voi despre ce e vb, dar ma rog, mai bine ne facem ca ploua si bagam cu votu negativ (ma repet - CA SA CE?!).
    JENANT!
    7 10
  • salutare
    Niculae
    tu vorbesti de scursuri,tu care mai ai un pic si esti ca o strecuratoare,la capitolul verticalitate!!!!!!
    7 8
  • Fanii Ferrari
    "eu abia astept sa vad cum ham ham arunca cu volanul ila de la bicigleta aia de masina" . Abtineti-va voi de la ras acum :)))
    2 5
  • Massa
    Mare pilor nr 1 este Massa tinand cont de experienta lui la Ferrari > http://www.youtube.com/watch?v=cHuhgC9tEyo
    3 1
  • "nr de inmatriculare"
    Montezemolo are dreptate, Felipe este pilotul nr.1 la Ferrari dar asta nu inseamna ca pilotul nr.2 nu poate fi mai rapid si sa castige curse:).Cand spunea "nr.1" se referea la "nr de inmatriculare" dat de Ferrari, in ordinea sosirii la Ferrari, nu reprezinta o scara a valorii din acest moment.
    7 2
  • ha! ha! ha!
    0 0
  • @diesel08
    Deci chiar la explicatia asta nu ma asteptam. Dar o fi si asta un adevar ...dar nu ala la care bate don Montezemolo :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru