Ferrari: "Massa trebuie să demonstreze că merită prelungirea contractului"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.11.2011
Luca di Montezemolo l-a avertizat din nou pe Felipe Massa că anul viitor trebuie să demonstreze că merită să primească o prelungire a contractului cu Ferrari scadent în 2012.

Felipe Massa ar putea deveni primul pilot Ferrari de după 1992 care nu obţine niciun podium într-un sezon competiţional, motiv pentru care răbdarea Scuderiei începe să-şi arate limitele.

Pentru a doua oară în ultimele luni, preşedintele Luca di Montezemolo l-a avertizat pe pilotul brazilian că riscă să părăsească echipa la finalul actualului contract ce expiră în 2012, cu excepţia cazului în care va demonstra că merită o nouă înţelegere prin performanţele pe care le va obţine anul viitor.

"Aşteptăm lucruri grozave de la el în 2012 şi apoi vom decide cum vom proceda. Să spunem doar că trebuie să demonstreze de ce este în stare. Massa este cu noi de câţiva ani. Chiar dacă nu a avut un sezon atât de grozav sau prea mult noroc, nu putem pune la îndoială abilitatea unui pilot care câştigă titlul acum trei ani (n.r - Massa a pierdut titlul în 2008 în ultimele secunde ale cursei de la Interlagos) şi care a fost întotdeauna rapid şi competitiv", a precizat el.

Massa concurează pentru Ferrari din sezonul 2006, iar cel mai bun sezon al său a fost 2008, când a fost foarte aproape de titlu, însă a pierdut lupta cu Lewis Hamilton.

Ultima sa victorie în Formula 1 datează chiar de la Marele Premiu al Braziliei din 2008, însă între timp a absentat o jumătate de sezon din cauza unui accident suferit în calificările din Ungaria în 2009.

În Marele Premiu al Braziliei de la sfârşitul acestei săptămâni, ultima etapă a sezonului 2011, Massa va concura în cursa cu numărul 100 pentru Scuderia Ferrari.

Via | BBC Sport

Comentarii (3)

  • Massa - Ferrari
    Dar... nu merita! Sunt sigur ca e plin de fani Ferrari pe site, si eu ma numar printre cei care au vazut in calutul cabrat echipa cea mai importanta la un moment dat, si probabil dupa ce Schumi se va retrage, ma voi intoarce catre aceeasi echipa glorioasa. Si tocmai pentru acest motiv, fara sa am nimic cu Massa, si parerea fiindu-mi data tocmai de prestatia lui, nu merita.
    8 2
  • @Massa
    Nu cred ca tine de cat de fan esti ci de realitatea din teren iar Massa din pacate... nu mai poate. Anul trecut a fost de reabilitare, dar in 2011 nu a miscat de loc. Sincer sunt dezamagit si sper ca in 2012 sa faca miracole!
    2 1
  • Massa
    Din pacate Ferrari a mers pe un cal mort si l-a indepartat pe Kimi.Asa ca si-o cam merita.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru