Ferrari mizeaza pe un nou update la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.08.2009
Ferrari va introduce cateva update-uri minore pentru cursa de la Valencia din acest weekend si spera sa isi consolideze pozitia a treia in clasamentul constructorilor.

Chiar daca fabricile au fost inchise timp de doua saptamani pe parcursul acestei veri, echipele au continuat sa lucreze intens pentru imbunatatirea performantelor monoposturilor.

Aflata intr-o lupta acerba pentru ocuparea pozitiei a treia in clasamentul constructorilor, Ferrari a anuntat introducerea unor noi update-uri minore pentru cursa din acest weekend de la Valencia.

"Chiar daca fabrica a fost inchisa, monopostul F60 va avea cateva parti noi, comparativ cu configuratia de la Budapesta. Monopostul va avea modificari la la aripile fata si spate si la deflector. Speram ca update-urile sa produca rezultate in urmatoarele curse. Asa cum s-a demonstrat cu cateva curse in urma, Scuderia va face tot posibilul sa isi atinga obiectivul de a termina pe locul trei in clasamentul constructorilor", se arata intr-un comunicat de presa al Scuderiei Ferrari.

Luca Badoer, pilotul care il va inlocui pe Felipe Massa in Marele Premiu al Europei din acest weekend, a efectuat luni si marti cateva tururi la volanul monopostului F60 in scopuri promotionale.

Chiar daca testele din timpul sezonului nu sunt permise, echipele pot efectua astfel de evenimente daca acestea au un caracter publicitar, iar Badoer a fost vedeta unui spot de televiziune.

Testele au fost limitate la 100 de km pe zi, iar italianul nu a putut beneficia de feedback-ul inginerilor, insa pilotul priveste cu incredere spre prima sa cursa de F1 dupa o pauza de mai bine de 10 ani.

"Sunt foarte motivat sa profit la maxim de aceasta oportunitate, chiar daca stiu ca am in fata o provocare dificila, mai ales in primele doua zile la Valencia. Va fi efectiv o sesiune de teste pentru mine, dar voi face totul pentru a obtine un rezultat bun", a explicat Badoer. 

Via | Ferrari

Taguri: Badoer, Ferrari, update

Comentarii (3)

  • @admin
    testele nu sunt permise...ai uitat un "nu";)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Luca
    Multa bafta si sa vedem ce poti!
    0 0
  • Ce sa poata???
    Nu poate nimic echipa asta de 3 lulele 3 surcele... Vedeti pe planetf1 cum cika in timpul liber inginerii ferrari au gandit in vacanta cum a imbunatateasca masina si ca noile update la aripa fata, aripa spate si difuzor vor fi imbunatatie semnificativ... si culmea aceste noi parti au fost si testate "demonstrativ" de Badoer pe "doar" 200 de km la Fiorano. Se pare ca pt ei nu a fost vacanta de vara si nici interzicerea testelor. Rusine Ferrari.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru