Ferrari: "Ne vom aminti intotdeauna de Raikkonen"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.10.2009
Luca di Montezemolo lauda aportul adus de Kimi Raikkonen la performantele Scuderiei Ferrari si spune ca pilotul finlandez va ramane in istoria echipei.

Raikkonen va parasi Ferrari la finalul acestui weekend dupa o experienta de trei ani alaturi de echipa italiana, intrucat si-a reziliat intelegerea valabila initial pana in 2010.

Chiar daca despartirea dintre cele doua parti s-a produs mai devreme decat se anticipa initial, Luca di Montezemolo a laudat performantele obtinute de pilotul finlandez la echipa, considerand un adevarat jucator de echipa.

"Kimi a intrat in istoria Scuderiei castigand titlul mondial in primul an cu Ferrari si contribuind decisiv la cucerirea a doua titluri mondiale ale constructorilor. Intotdeauna a fost un baiat cinstit, transparent si loial si ne vom aminti intotdeauna de el cu bucurie", a declarat presedintele Ferrari pe site-ul oficial al Scuderiei.

Via | Ferrari

Comentarii (11)

  • @Montezemolo
    Pacat ca banii au contat mai mult decat faptul Kimi e un baiat "cinstit, transparent si loial" .Si da...nici nu ma indoiesc de faptul ca va veti aminti de el cu bucurie mai ales sezonul viitor :)):))
    0 0
  • Bineinteles ca-si vor aminti de el!
    Le-a adus rezultate bune spre deosebire de Dl. masa
    0 0
  • DRAKo
    Anul trecut te-ai uitat la F1?
    0 0
  • ...
    oricum...kimi este kimi...sper sa nu isi incheie cariera din f1...merita mai mult...sper sa mearga la o echipa cu care sa mai cucereasca un titlu sau mai multe...
    0 0
  • @Fanii
    Sezonul viitor daca chiar se duce la Mc , mai mult ca sigur ca o sa termina sub Alonso-Massa!
    0 0
  • Jolerto!!!!!
    mai Omule????de cat timp te urmaresti F1???? cum poti sa spui asa ceva!!!???daca kimi ajunge la McLaren cea ce este greu de crezut si va avea masina ferrari vor sta in umbra.
    0 0
  • Join
    eu stiu ca a fost la McLaren,a avut si masina si tot in spatele masinii Ferrari si-a terminat sezoanele:)
    0 0
  • Kimi
    Imi pare rau pentru Kimi, dar eu spun ca el nu prea mai are viitor in F1. La McLaren, dupa spusele sale, singura echipa la care ar concura in 2010, exista Hamilton care nu va accepta sa fie nici macar egal tratat cu coechipierul sau. In plus nu cred ca McLaren va creste salariile astfel incat pretentiile lui Kimi sa fie satisfacute si in acelesi timp Hamilton sa aiba salariul mai mare decat el. O varianta mai buna pentru el ar fi sa plece in Campionatul Mondial de Raliuri si sa revina in F1 intr-o conjunctura mai favorabila.
    0 0
  • Multumim !
    Kimi a fost este si va fi unul dintre cei mai buni, onesti piloti din F1 !
    Chiar daca va concura ptr McLaren eu ii voi ura succes si multe realizari
    0 0
  • @Kimi
    este pilotul care spune mereu lucrurilor pe nume.spune mereu ceea ce crede si asta ii enerveaza pe multi.Kimi nu va spune niciodata ca ii place ceva ce de fapt nu-i place.iar daca are cuvinte frumoase despre ceva sau cineva e pentru ca aia simte.Nu se va preface niciodata doar de dragul de a da bine in ochii presei.pe scurt...are o personalitate si ii place sa fie asa cum e fara sa-l intereseaza ce spun altii :)
    0 0
  • Kimi
    Eu una sunt sigura ca va merge la mclaren
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru