Ferrari neagă încă o dată concedierea lui Massa

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.05.2012
Ferrari a infirmat speculaţiile potrivit cărora presiunile la adresa lui Felipe Massa să obţină un rezultat bun la Monaco reprezintă un ultimatum.

Ferrari a publicat luni seară un comunicat de presă în care spune că aşteaptă o îmbunătăţire semnificativă a performanţelor lui Felipe Massa începând de la Marele Premiu al statului Monaco, însă această afirmaţie a fost interpretată ca un ultimatum de presa internaţională.

Publicaţia britanică The Times a susţinut chiar în ediţia de miercuri că unul dintre potenţialii înlocuitori ai brazilianului este Jerome D'Ambrosio, însă articolul a generat un răspuns virulent din partea oficialilor Ferrari.

"Este amuzant să citeşti în presa din această dimineaţă cum unele concepte pot fi citite în moduri diferite de la o zi la alta! Ce s-a publicat luni seară pe site-ul nostru reflectă doar ceea ce a declarat Stefano Domenicali (n.r - şeful Scuderiei) duminică seară despre Felipe şi nimic mai mult! Oricum, cineva a găsit o bună oportunitate pentru a promova încă un candidat pentru înlocuirea lui Felipe: de data aceasta este Jerome D'Ambrosio", au precizat oficialii Scuderiei pe contul oficial de Twitter.

Massa este sub presiune să-şi îmbunătăţească rezultatele după ce în primele cinci curse a obţinut doar două puncte.

Între timp, coechipierul său Fernando Alonso este la egalitate de puncte cu Sebastian Vettel în fruntea clasamentului general.

Via | SkySports

Taguri: Ferrari, Massa

Comentarii (5)

  • Ferrari
    Nu "neaga", ascunde ;) E normal sa se intample asta, caci daca s-ar stii de concedierea lui...eu unul mi-as da de acum demisie fiindu-le mult mai greu celor de la Ferrari.Asta si incearca ei sa evite prin "negarile" lor Pacat pt.Massa caci in alti ani a uimit atat fanii celor de la Ferrari cat si pe altii.Vom vedea!
    9 7
  • conform datelor,de la Ferrari nu pleci decit,in forma maxima!
    Alessi,Irvinne,Barichello,Icemann,Septuplu',pot confirma
    12 1
  • dfsdfs
    ma intreb eu cine e massa asta?cred ca toata lumea uita ca are aproape 10 ani la ferarri si nu in fiecare an ferrari a fost ce e anul asta sau ce a fost anul trecut.massa ramane un simpu pilot de formula 1 si atat . niciodata dar niciodata nu va fi la nivelul lui kimi ,alonso ,ham ,schumacher si chiar button
    7 4
  • Bogdan
    Mesaj
    Prostii, spuneti numai prosti. Cine suntem noi ca sa comentam valoarea unor piloti de formula 1 . Crezi ca noi suntem capabili si mai buni decat totii piloti din lume
    0 1
  • Bogdan
    Mesaj
    Massa este un pilot adevarat, dar nu este sustinut cu adevarat de ferrari, asa cum a patit Barrichelo cand era schumacher
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru