Ferrari neaga sosirea lui Alonso in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.08.2009
Ferrari a infirmat din nou speculatiile potrivit carora Fernando Alonso va pilota pentru Scuderie in sezonul 2010, afirmand ca ambii sai piloti au contracte pana la finalul anului urmator.

Ferrari a reactionat promt la declaratiile facute vineri de McLaren, care a afirmat prin vocea sefului Martin Whitmarsh ca Fernando Alonso va concura pentru echipa italiana in sezonul urmator.

Astfel, un purtator de cuvant al Scuderiei a declarat pentru postul britanic de televiziune BBC ca Ferrari isi va respecta angajamentele pe care le are in prezent cu Felipe Massa si Kimi Raikkonen, aceste contracte urmand sa expire la finalul anului viitor.

"Whitmarsh poate spune ce vrea, dar nu exista o mutare a lui Alonso la Ferrari. Lucrurile se pot intampla sau nu. Dar nu se poate vorbi despre o mutare Alonso - Ferrari. Avem doi piloti sub contract pana la finalul anului 2010. Nu suntem sub presiune sa schimbam ceva", a declarat purtatorul de cuvant al Scuderiei.

Via | Motorsport

Taguri: Alonso, Ferrari

Comentarii (2)

  • da:)
    minunat!:)alonso la renault:)
    0 0
  • ...
    cineva sa-i impuste pe cei de la tvr ca tot aia zic ca la monza alonso va fi anuntat pilot ferrari. asta ii visul lor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru