Ferrari nu aduce niciun update major în Malaezia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.04.2011
Fernando Alonso a dezvăluit că Ferrari nu va introduce niciun update semnificativ pentru cursa de la Sepang, însă rămâne încrezător că poate obţine un rezultat pozitiv.

Fernando Alonso a terminat doar pe locul patru Marele Premiu al Australiei, deşi iniţial era considerat unul dintre principalii favoriţi la victorie alături de Sebastian Vettel.

McLaren a avut un monopost superior datorită noului sistem de evacuare, însă Ferrari nu va introduce niciun update major în Marele Premiu al Malaeziei, potrivit declaraţiilor dublului campion mondial.

"Ştim că trebuie să îmbunătăţim nivelul de performanţă, dar în acelaşi timp suntem conştienţi că rezultatul din cursă nu a fost un dezastru. Vom avea câteva update-uri minore pe monopost, dar nimic semnificativ de genul celor despre care poţi spune că reprezintă cheia pentru un pas uriaş înainte în termeni de performanţă. Cred că trebuie să rămânem concentraţi pe munca noastră şi să încercăm să înţelegem cum să scoatem tot potenţialul din 150 Italia şi sunt sigur că mai avem multe de demonstrat. Înainte să obţinem asta nu are sens să facem predicţii despre weekend", a declarat spaniolul pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Deşi a evitat să facă predicţii pentru cursa de la Sepang, Alonso a admis că vremea capricioasă şi umiditatea foarte ridicată din Malaezia a complicat pregătirile echipei pentru această etapă.

"Faptul că vremea se poate schimba atât de rapid aici face că pregătirile pentru diversele faze să fie mai stresantă.

Dintr-o dată putem trece de la soare puternic la  o aversă de ploaie şi trebuie să fim pregătiţi pentru orice eventualitate. Nu este o problemă doar pentru noi, piloţii, pentru că afectează întreaga echipă. În unele cazuri trebuie să ai un plan B sau C şi poate chiar D pentru toate scenariile posibile", a mai precizat el.

Via | Ferrari

Comentarii (1)

  • Intelepciune
    Strategic si pe viitor mediu strategia este buna. Asta nu inseamna ca sub "caroserie" nu se vor face update-uri.
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru