Ferrari: "Nu ne grăbim să decidem coechipierul lui Alonso în 2013"

de Daniel Popescu
Joi, 12.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari insistă că nu are niciun motiv să grăbească o decizie finală în privinţa coechipierului lui Fernando Alonso în 2013, chiar dacă presa speculează că Felipe Massa îşi va prelungi contractul.

Contractul lui Felipe Massa cu Scuderia Ferrari urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, iar presa internaţională a speculat că unul dintre posibilii săi înlocuitori este Mark Webber.

Totuşi, australianul a confirmat cu numai două zile în urmă că va rămâne la Red Bull Racing şi în sezonul următor, astfel că presa anticipează deja că Ferrari îi va prelungi contractul lui Massa. Informaţia a fost însă ridiculizată de oficialii Scuderiei Ferrari, care susţin că este prea devreme pentru a lua o decizie în acest sens.

"La Maranello nimeni nu se grăbeşte să ia o decizie. Marţi, o certitudine a ultimelor luni a fost spulberată, acum că ştim că Webber va rămâne la echipa lui. Acum, cei mai mari lansatori de zvonuri sunt siguri că Massa va fi confirmat, aceştia fiind în general aceleaşi voci care nu numai că l-au exclus din lupta pentru un loc în 2013, dar ne-au făcut să credem că nici măcar nu va termina sezonul", precizează Ferrari pe site-ul oficial.

Urmareste Automarket
Autorul anonim al comunicatul merge chiar mai departe cu ridiculizarea zvonurilor legate de numeroşii candidaţi care au fost creditaţi cu şanse să ajungă la Ferrari anul viitor.

"Acum apare o listă întreagă de înlocuitori, cu liste de nume de la A la Z, dar Ferrari este obişnuită cu asta.

De fapt, o singură literă, "Z", pare să nu fie încă acoperită, sau poate că este Zorro... fără mască", mai precizează comunicatul Scuderiei.

Via Ferrari

Comentarii (2)

  • nici altcineva nu se grabeste sa fie coechipierul lui Alonso, poate doar Kartykian sau timo glock, Webber bine a facut ca a refuzat , si la RB e nr 2, dar oricum acolo are mai multe sanse.
    5 2
  • alonso
    pai la moment in formula 1 nu exista nici un pilot capabil sa se impuna in fata lui alonso la ferrari,cu tot respectul p/u vettel si hamilton
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru