Ferrari: "Nu ne mai gândim la locul doi, ne uităm la primul loc"

de Daniel Popescu
Luni, 16.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari susţine că a venit momentul să nu se mai gândească la lupta cu Williams şi Red Bull pentru locul doi şi să micşoreze diferenţa care o separă de liderul Mercedes.

Trebuie să fim un pic mai convinşi de noi înşine şi să reducem diferenţa de Mercedes.

Maurizio Arrivabene
Sef Ferrari
Ferrari este echipa din plutonul fruntaş care a înregistrat cele mai mari progrese pe parcursul pauzei de iarnă, element evidenţiat şi în cursa de debut din Australia.

Sebastian Vettel a ocupat locul trei după ce l-a depăşit pe Felipe Massa prin strategia opririlor la boxe şi a terminat astfel în spatele celor de la Mercedes.

În acest context, şeful Maurizio Arrivabene consideră că Ferrari se poate concentra deja pe un nou obiectiv: reducerea diferenţei care o separă de Mercedes.

"Obiectivul nostru era ca la început să ne uităm la Williams şi Red Bull. Acum, trebuie să fim un pic mai convinşi de noi înşine şi să reducem diferenţa de Mercedes. Eram convinşi de pachetul nostru, aşa că nu eram îngrijoraţi. Este păcat că Valtteri Bottas nu a fost acolo pentru a ne oferi un punct de referinţă mai clar, dar cred că trebuie să nu ne mai gândim la locul doi.

Trebuie să începem să ne gândim şi să ne uităm la primul loc", a precizat italianul.

Via SkySports

Comentarii (21)

  • Florin
    Sa fim seriosi...gluma zilei. Sa vedem ce fac in doua cursa...
    25 18
  • pazea:))))))))))))
    15 9
  • tr sa invete sa schimbe rotile....
    45 7
  • Forza Ferrari!
    16 10
  • ha ha ha
    Aveti suficiente provizii de vodka ??? Kimi e pe felieeeee !
    11 13
  • ha ha ha
    Firma ferrari - > angajam betivi, pentru diminuarea performantelor. Suntem prea aproape de locul 1. Ne cerem scuze pentru indrazneala...
    8 19
  • =)) foarte tare
    3 5
  • ai zau
    Feraristi prea optimisti ........https://www.youtube.com/watch?v=jarbfbsuff8 . Dar o sa beau in succesu lui Vettel
    5 5
  • ai zau
    "pentru a avea succes in contiuare "
    3 3
  • @ion1 Degeaba invata sa schimbe rotile daca imi fura berea inainte de cursa.si doar am discutat cu ei:p
    9 12
  • klausnake
    Da,sincer,si pe mine ma cam umfla un pic rasul,dupa atata seceta de podiumuri,la primul (care si ala a venit cum a venit,de fapt de la boxe) ei deja se gandesc cum sa ajunga pe primul loc dar in esenta cam asta e gandirea unor campioni,deci am sa ma abtin in a-i condamna...
    12 7
  • Omul ala sustine ceva noi o dam intruna cu tagadamtagadam cu fel si fel de ineptii si susoteli de smekerashi,chiar nu se vad progresele facute de macaronari?Merc probabil ca au ceva in plus peste toti dar Ferrari raportat la restul ekipelor chiar au progresat ,daca asta va provoaca ironii ce mai spuneti de skimbul de replici dintre Horner si Wolf cu treimiteri la zidul plangerii si multe alte injurii.
    16 4
  • Komodo
    Tenta e buna. Parca au schimbat ceva si la nivel de discurs. Sigur, cand termini pe 3 si ai a doua masina din grila vrei sa te bati cu prima echipa. Dar....trebuie sa-ti masori plapuma. Iar actuala plapuma e prea scurta pentru picioarele ferrari.
    10 2
  • Adrian
    Avantul asta il aveau si in anii 2010-2013, cand chiar castigau curse. si aveau acelasi target. Ba chiar se bateau pentru titlu pana in ultima cursa. Fanii Ferrari din 2015 uita, uita chiar si actualul manager. Ferrari au mai trecut pe-aici, ba chiar au performat mai bine in trecut. Nu vad nimic in plus.
    6 2
  • eu v-am spus ca unde e Alonso se alege praful. Am prevazut ridicarea Ferrari fara el si prabusirea McLaren cu el. Aduce ghinion ...

    L-a blestemat mama omida de pe vremea cand spunea ca nu conteaza cum este castigat campionatul, cel care il castiga e cel mai bun ....
    12 13
  • Asta este pe alta lume , se uita la alte competitii , este dedeparte cea mai tare gluma de la inceputul anului
    6 14
  • Schumi 7
    Cand s-or lupta pentru titlu pana in ultima cursa atunci sa vorbeasca. Deocamdata au o treaba cu Botas si ai lui.
    12 3
  • Florin
    Pun pariu ca la urmatoarea cursa Ferrari va termina undeva pe 4-7 cu ambele masini iar McLaren va lua puncte cu Alonso si Button.
    8 20
  • Aici e vorba de atitudine, iar Ferrari a avut mereu pricipii de invingatori.
    Pentru asta nu trebuie sa se supere nimeni, no offence.
    Daca nici macar nu speri, ptr, ce mama dracului sa mai lupti?
    Sau preferati sa declare si ei ca se retrag precum cei de la RBD?
    23 3
  • Nu ne mai gândim la locul doi, ne uităm la primul loc ?
    Nea Maurizio este excesiv de optimist.
    Toata lumea lauda Ferrari (si pe buna dreptate) ca au progresat. Dar pana sa ajunga sa poata pune probleme echipei Merc AMG mai e foarte mult de lucru. Si nu sint convins ca vor reusi in acest sezon.
    De ce?
    Pai daca analizam un pic rezultatele din calificari si cursa din Australia:
    - in calificari primul Ferrari a obtinut un timp/tur mai lent cu 1.430s
    - in cursa Vettel a terminat la peste 25 de secunde fata de Lewis dar asta se datoreaza faptului ca cei doi piloti Merc nu au fortat. Daca Rosberg facea doua trei ture mai rapide si se apropia de Hamilton britanicul raspundea imediat si se distanta din nou.
    Cred ca Merc au un monopost cu cel putin o secunda/tur mia rapid decit concurentii. O secunda pe tur nu ai cum sa recuperezi intr-un singur sezon.
    Sansa celor de la Ferrari e ca singura echipa cu care concureaza sint Williams. Dupa ei, mult in spate ar fi Sauber si RBR.
    Nu au concurenta reala pentru locul doi.
    11 2
  • Forza Ferrari!

    da-i inainte panla la titlu!
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru