Ferrari: "Nu ştim cât de rapizi vom fi în regim de cursă"

de Daniel Popescu
Sambata, 23.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa şi Fernando Alonso sunt precauţi înaintea Marelui Premiu al Malaysiei şi insistă că nu ştiu cât de rapid va fi monopostul Ferrari în regim de cursă.

Ferrari a obţinut sâmbătă pe circuitul de la Sepang unul dintre cele mai bune rezultate din ultima perioadă în calificări, Felipe Massa şi Fernando Alonso urmând să plece de pe locurile doi şi, respectiv, trei.

Aflat pe prima linie a grilei de start lângă Sebastian Vettel, Massa rămâne precaut şi avertizează că Mark Webber şi Kimi Raikkonen, care pleacă din spatele său, au fost rapizi în calificări.

"Nu ştiu dacă am fi fost capabili să rămânem pe locurile doi şi trei pe circuit uscat. Au fost câteva monoposturi rapide, cum ar fi Webber şi Raikkonen. A fost o sesiune de calificări bună pentru noi, am luat deciziile potrivite pentru a schimba pneurile şi poate că ploaia ne-a ajutat un pic", a declarat brazilianul.

Urmareste Automarket
Este al patrulea Mare Premiu consecutiv în care Massa se poziţionează mai sus pe grila de start decât Alonso, însă spaniolul pare mai îngrijorat de modul în care monopostul Ferrari se va comporta în regim de cursă.

"Vom încerca să facem o cursă bună şi să câştigăm cât mai multe puncte posibil.

Nu suntem siguri în privinţa performantei monopostului în termeni de regim de cursă. Fiecare stint pe care îl facem este inconsecvent. Trebuie să vedem cum decurge cursa, dar nu am avut mari probleme în stinturile lungi de vineri. La Melbourne ritmul de cursa a fost bun, aşa că nu exista niciun motiv pentru care duminică să nu fim optimişti", a declarat dublul campion mondial.

Via FIA

Comentarii (11)

  • Maine o sa fie bine
    17 6
  • Alonsoo!!!!!!
    10 7
  • Massa e alt pilot si merita sa cistige!
    7 2
  • Ce a facut Massa ca sa merite atat de mult? A inceput bine sezonul. Dar din 2010 unde a fost Massa? 2010, 2011, 2012 - Ferrari a stat in Alonso. Massa avea alta cursa si se chinuia sa intre in top 10.

    Massa sa demonstreze ca poate aduce puncte pentru echipa, apoi sa aiba pretentii la victorie. Momentan Alonso are tot dreptul sa primeasca intreaga sustinere a echipei, deoarece in ultimii ani Ferrari a stat in spatele lui. Sa nu uitam ca inginerii i-au oferit mereu un monopost slab.
    Fanii lui Massa sa faca gura mica. S-au inmultit acum cand brazilianul merge bine. Dar cand brazilianul termina pe 15, nimeni nu-l sustinea si toti aruncau cu pietre in el ca sa se retraga si sa vina ba Pereze, ba Sutil sau eternul Kubica.
    Nu zic ca Massa nu-i pilot bun. E chiar foarte rapid. Dar nu e acum timpul sau, probabil a trecut...
    8 8
  • @ferr tare as vrea sa te vad pe tine in locul lui Felipe si atunci mai vedem ce ai sa afirmi...am mai repetat acest lucru poate de zeci de ori in alte comentarii postate mai inaite dar iti mai zic si tie:daca Felipe nu se supunea ordinelor de echipa la sigur ca avea mult mai multe puncte dar Alonso mai mult ca sigur ca in ultimele curse nici nu putea sa mai viseze la titlu....deci mai bine ai face tu gura mica.
    6 6
  • @andrei Eu nu vorbesc de "daca si cu parca". Vorbesc de lucrurile asa cum stau ele. Si nu avem noi de unde sa stim povestile din spatele pilotilor si acele eterne teorii ale conspiratiei. Astea sunt consolarile invinsilor.
    In plus Massa nu e un pilot de nivelul lui Alonso, Vettel sau Hamilton. Si nu are rost sa insisti pentru ca toata lumea stie asta. Sa crezi contrariul inseamna ca-l urasti foarte mult pe Alonso sau ca nu te pricepi la Formula 1.
    2 2
  • @ferr poate iti aduci aminte de 2010, in Germania,Massa era primul iar Alonso al doilea,intr-o convorbire dintre echipa si Felipe i s-a spus ceva de genul ca este "mai lent" decit Alonso dinduise de inteles sa cedeze pozitia de lider...Dupa aceasta a urmat marele scandal in care ordinele de echipa au devenit legale iar un oficial de la ferrari a afirmat ca tot timpul au existat ordine de echipa.Oare aceasta nu este o dovada a "Vorbesc de lucrurile asa cum stau ele" cum zici tu..............oare cu cine a luptat Felipe in 2008 pentru titlu daca zici ca nu e de nivelul lui Hamilton?gindestete putin cind zici ceva....si inca ceva:eu nu insist pentruca nu ma pricep la F1,eu insist pentruca am fost si voi fi mereu alaturi de Felipe indiferent pe ce pozitie a grilei se va afla
    1 1
  • aceleasi declaratii ca de obicei, amvazut cu totii ca ferrari anul asta este foarte rapid, au sanse la titlu.
    3 0
  • alonso castiga astazi(duinica)la sepang ,vaos fernandooo
    1 1
  • duinica
    cu siguranta va castiga duinica :))
    1 0
  • Alunelu
    A castigat deja Alons. Are timp sa joace pe Xbox sau PS3 . Forza Masa!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru