Ferrari pierde minim două ore de teste după o ieşire în decor a lui Alonso

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.05.2012
Ferrari va pierde cel puţin două ore de teste la Mugello cu noul sistem de evacuare de pe monopost din cauza unei ieşiri în decor suferite de Fernando Alonso.

Ultima zi de teste de la Mugello este crucială pentru Scuderia Ferrari, care evaluează prin Fernando Alonso un prim update important pentru Marele Premiu al Spaniei.

Echipa mizează pe un nou sistem de evacuare şi mai multe componente de carosierie noi pentru a încerca să îmbunătăţească performanţele monopostului, iar Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp pe circuit încă de la primele ieşiri pe pista.

Cu toate acestea, după ce a stabilit cel mai bun timp, spaniolul a ieşit în decor şi a avariat semnificativ nasul şi pneurile faţă ale monopostului, oprindu-se ulterior în virajul 12. După ce o macara a transportat monopostul în garaj, inginerii Scuderiei au anunţat că au nevoie de cel puţin două ore pentru a remedia defecţiunile.

"O ieşire în decor ne-a pus piedică în sesiunea de dimineaţă. (Avem nevoie) de cel puţin două ore pentru a remedia defecţiunile. Este păcat, dar aşa se întâmplă la teste", au precizat oficialii Ferrari pe contul oficial de Twitter.

În acest context, este puţin probabil că Alonso să revină pe circuit până la pauză de prânz de la ora 14:00, ora României.

Via | Ferrari

Comentarii (6)

  • sofer de tractor:D
    Tractoristu` tot tractorist rămâne:D
    Vai de steaua si de zilele lui:))))

    Sa-l sune cineva pe gunoiul ala de Briattore, şi să găsească repede nişte vinovaţi că ăsta este idiot:)))))))
    7 29
  • unu'
    bine ma,................. bravo!!!
    7 12
  • unu'
    Bine ca esti tu destept ba.Esti un retardat care scrie tampenii ca sa vada lumea cat de prost esti.
    21 3
  • boghyb
    unu`
    Asa tractorist cum e dar a terminat la 0.096 in spatele lui Vettel.Cred ca pe tine te-a batut soarele la cat ai stat pe camp...
    15 3
  • Didernes
    Teste
    Daca nu fortezi, nu stii care-s limitele monopostului, asta e si menirea testelor.
    Props to you Nando.
    Scoate untu' din ea!
    4 0
  • alonsox
    bai zdreanta
    tractorist cred ca tu esti.....esti vai mama ta si comentezi pe aici ...zat la coada vacii
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru