Ferrari pregătește un nou update pentru cursa de la Nurburgring: "Nu va fi nimic major"

de Daniel Popescu
Luni, 05.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunțat că va introduce un nou update pentru cursa de la Nurburgring și că până la finalul sezonului se va concentra pe dezvoltarea difuzorului, fără să anticipeze însă progrese majore.

Ferrari a dezvăluit că va continua politica de a introduce cu regularitate update-uri pentru monopost în ultima parte a acestui sezon.

Oficialii echipei au precizat că noutățile introduse în Rusia la aripa spate au avut rezultatele scontate, chiar dacă au admis că locul 6 obținut de Charles Leclerc se datorează mai mult caracteristicilor circuitului decât update-ului adus de ingineri.

"Cel puțin comparativ cu precedentele curse am fost un pic mai competitivi în cursă. Am adus noutăți și, chiar dacă nu este un pas uriaș înainte, este important să mergem în direcția potrivită cel puțin până la finalul sezonului", a declarat Mattia Binotto, șeful Scuderiei.

În acest context, Ferrari pregătește un nou update și pentru cursa de pe circuitul de la Nurburgring programată la sfârșitul acestei săptămâni. Binotto afirmă că principala preocupare a inginerilor până la finalul actualei campanii va fi difuzorul.

"Avem câteva update-uri pentru Nurburgring, dar nu va fi nimic major.

Dar este important pentru noi, pentru competitivitatea noastră. Update-urile se vor concentra în primul rând pe difuzor pentru ce a mai rămas din acest sezon", a adăugat el.

Ferrari ocupă doar locul șase în clasamentul constructorilor și are de recuperat 25 de puncte până la Renault, în contextul în care în ultimele patru curse a obținut doar 13 puncte.

Via Formula 1

Comentarii (2)

  • Mai mare deranjul ...
    6 4
  • vettel la Balaceanca
    Vettel paduchiosul se bate iar cu Giovinazzi si Grosjean
    8 16

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru