Ferrari pregăteşte un nou update semnificativ la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.06.2012
Ferrari va introduce o nouă aripă faţă şi o nouă podea la Valencia, pe lângă update-uri pentru aripa spate şi sistemul de evacuare.

Ferrari a trecut peste debutul dezamăgitor de sezon şi, pe baza unor update-uri periodice introduse după debutul sezonului european la Barcelona, echipa a progresat vizibil.

Inginerii Scuderiei nu se opresc însă aici şi mizează pe un nou pachet aerodinamic inclusiv în Marele Premiu al Europei. Potrivit primelor informaţii, Ferrari pregăteşte componente noi pentru aripa fata şi podea, dar şi îmbunatăţiri la aripa spate şi sistemul de evacuare.

"Ultimele luni au fost intense şi au rezultat într-o îmbunatăţire majoră a performanţelor monopostului. Am muncit cu determinare pentru a remedia toate punctele negative pe care le-am remarcat încă de la primul test al iernii", a declarat designerul şef al Scuderiei, Nikolas Tombazis.

Publicaţia spaniolă Marca a avansat însă ipoteza că Ferrari lucrează în paralel la alte două monoposturi. Potrivit sursei citate, Ferrari a început deja să lucreze la şasiul monopostului pentru sezonul 2013, al cărui design va fi o combinaţie între cel utilizat în prezent şi cel care va fi folosit din 2014 o dată cu introducerea noilor motoare V6 de 1.6 litri.

"Modelul din 2013 este o evoluţie, iar imbunatatuirile pe care le punem pe actualul monopost vor fi folositoare anul viitor, dar există un mic grup de oameni care lucrează la componentele fundamentale şi care vor fi cu un aps înainte faţă de acest an.

În plus, avem mulţi oameni care lucrează la noul motor şi un alt grup mic care analizează alte particularităţi ale monopostului, care va fi complet nou", a adăugat Tombazis.

Via | GMM

Taguri: Ferrari, Valencia

Comentarii (1)

  • Alonso o sa fie de neoprit daca Ferrari o tin tot asa!
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru